minigim2805 Merhabalar kızlar az evvel bir konu başlattım ama internetimden kaynaklı sanırım bende görünmüyor. Tekrar başlatmak istedim… Mide bulantılarınız ve diğer belirtileriniz ne zaman başladı 🥰
ecembugra53 minigim2805 canım benşm ilk mide bulantım bebeğimin kalp atışı ile başladı ama Allahtan cok uzun sürmedi ve rahat geçirdim atlattım ilk üç ay az az oldu geçti cok şükür daha olmadı
Ogrtmnanne2 minigim2805 kalp atışını. Duyduğum 7. Haftadan 10. Haftaya kadar midem bulandı fakat suan 12 ye gireceğiz çok şükür kalmadı
Anne18 minigim2805 5. Haftada başladı 5. Haftadan beri bulantı ve kusmayla baş başlayım 5 kilo verdim şuan 9 haftalığım 💙
Ervasevgi minigim2805 canım 6nci haftada başladı 17 olduk tam gaz devam biraz hafifledi gibi oldu şu bir haftadır hala devam sanırım 9 ay sürecek 😣
minigim2805 ecembugra53 biz 5 haftalığız henüz bulantılarım başlamadı 😊 ilk bebişim olduğu için merakla bekliyorum 🥰
ecembugra53 minigim2805 canım herkeste hamilelik aynı tepki vermiyor bazıları hiç olmuyor bazıları cok kötü geciyor bazen ilk aylarda bazen son aylarda olabiliyor 😊 kişiden kişiye göre değişiyor canım
turunculuanne minigim2805 ben de öyle çok merak ederdim niye bulantım yok acaba nasıl bir şey vs derdim, 6.haftada bi başladı hayatım altüst oldu 3 ay boyunca 😂hala hatırladığımda tüylerim ürperiyor
minigim2805 Ogrtmnanne2 sanirim çoğu kişinin 7. Haftada başlamış. 😊 hayirlisiyla bekliyorum bakalım benim ne zman başlayacak 😃
minigim2805 turunculuanne dediğiniz gibi ben de suan meraktayım neden başlamadi acabaa falan diye ama bakalim 😃
Ervasevgi minigim2805 kiz bu kadar bekleme bulantın olsun diye valla.cok pişman olursun insanın omrunden ömür gidiyor koskoca ömründe silmek istiyorsun o günleri dua etde hiç olmasın bulantın kusman resmen hayat zindan gibi 😭
koala06 minigim2805 Benim 5. Haftada başladı şuan 7+2 yim tam gaz devam 45 ile hamile kaldım zaten 2 kilo vermişim allah sonumuzu hayr etsin😂