Mevaninannesi21 Kızlar dün akşamdan beri çok rahatsızım ishal istirfa bulantı mideme giren kramplar 😩 doktora gitmeli miyim acaba bebeğime bişey olur diye korkuyorum virüs var diye gitmekte istemiyorum ama iyice halsiz kaldım 😞
koala06 Mevaninannesi21 Camım geçmiş olsun kaç haftalıksım ? Bende bu durumdayım ishal hariç arada oluyor ama geçiyor. Doktorum normal dedi bana
BMehtap Mevaninannesi21 bağırsak iltihabı da olabilir doktora git bence bir serum iğne falan toparlarsın
Mevaninannesi21 halitefe Allah korusun canım başka şikayetim yok bir kere daha böyle olmuştum ama geçmişti bu sefer geçmedi midem de çok şiş
koala06 Mevaninannesi21 Bende 7+2 yim. Benim mide bulantılarım çok erken başladı ve hızla kilo vermeye devam ediyorum. Bunun yanında bağırsaklarım düzeni bozmuş durumda. Yapcak birşey yok mecbur bu süreci atlatıcaz. İnşallah sağlık problemin yoktur da gebelikten dolayıdır. Ki bence öyle. İstersen doktorunu bi ara jastameye gitmeden. Bende çok gitmemeye özen göateriyorum. Bir de ankaradayım burda vakalar da çok .mecbur olmadığım sürece gitmiyorum acil bişi olursa arıyorum sadece
Mevaninannesi21 koala06 yazabiliyordum birtek doktoruma instangramdan numarası yok😞 sorayım artık git derse gideyim bende istanbuldayım 😩
koala06 Mevaninannesi21 Birşey olmaz ama sanmıyorum bende bi öyleyim bi iyiyim düzenim alt üst oldu ☹
Unlukacar Mevaninannesi21 kesinlikle ishalde özellikle bol su almanız lazım serum falan takarlar toparlarsın canım gittiğin hastane özel ise zaten pandemi hastanesi olmuyor canım
Mevaninannesi21 Unlukacar devlete gitmeyi düşünüyorum canım ora da pandomim hastanesi o yüzden korkuyorum 😩 özele gücümüz yetmez şuan 😞
Unlukacar Mevaninannesi21 ozaman 2 kat maske tak canım kolonya falan al dokunduğun yerleri temizlersin eve gelince duş alırsın ihmal etme git canım sağlık şakaya gelmez