4114eb Bsrul21 mutlaka ilaç verir kuzum 8 çünkü ama ben yiyecekle de desteklemek istiyorum Allahın izniyle hepimiz için sağlıklı olsun herşey 🤲
Ugurbocegi9876 4114eb bir kase pekmezin içine yarım limon sık günde 2 tatlı kaşığı ye benim 1 haftada kanımıı demirimi yükseltti ama biraz baş dönmesi yaparsa birgün arayla ye
Seraparsln 4114eb hünnap in içeriğine ekstra vitamin eklenmiş tavsiye etmiyorlar. Gıda dedektifi sayfasına bakın bu konuda lütfen bende ordan araştırdım. Çok güzel açıklamışlar güvene bileceğiniz markaları ayrı ayrı incelemişler içeriğini
eskuy 4114eb deterjanlardan vazgeçerseniz belli oranda yükselecektir, doğal olanlara yönelirseniz yani..
Ezgi-ceren 4114eb lisede aşırı seviyede yaşardım. Demir ve kan ilaçlarının yanında dalak, böbrek yapardı annem. Bir de tahin pekmez karışımı, üzüm suyu, siyah üzüm kurusu mümkünse çekirdeklerini eze eze ye. Bunlar baya işe yaramıştı.
eskuy 4114eb evet onlar da düşürüyormuş en azından hamilelik döneminde doğal olanları kullanırsanız faydasını görürsünüz
Samiraa 4114eb olabilir canım kan kaybı yaşıyoruz işte bende şuan demirle alakalı ne varsa yiyorum kuru kayısı keciozupekmezi kurudut ilaclarimvar bi de kan serumu bağladı demir takviyesi idi kan değilmiş
ggmom 4114eb sure tutmuyorum kaynamaya basladiginda kapatiyorum cezvede iliyana kadar bekletiyorum sonra iciyorum hasladigimi da yiyorum 😬