4114eb Bsrul21 pancar ve keçiboynuzu bide çekirdekli kara üzüm iyi geliyomuş dediğiniz gibi denicem çoook sağolun pancar hiç tüketmedim bilmiyodum nasıl olduğunu
Bsrul21 4114eb rica ederim canım inşallah iyi gelir. Benimde demir eksikliğim var 10. Haftada serum taktırmıştım. 22. Haftada tekrar taktıracağım. İnşallah ilaca falan gerek kalmadan yükselir.
4114eb Damla________ evet canım kan yapan kalsiyum yapan protein lif içeren bunları yemek lazım aslında araştırıp bebeğimde adet tarihini yakalayamıyo ona da canım sıkılıyo
Damla________ 4114eb 1-2 hafta aksayabilir ona çok takılma benim mesela zamanıyla uyumluydu ama uç hafta erken doğdu 36.6 da yanı . İnsallah çocuk etkilenmez ama genelde genetiğe cekiyorlar iste yiyen bir çocuk olursa değişebilir tabi
Annem1 Damla________ şuan şekerli şeyler tüketemiyorum hamilelikten bu yana şekerli. Şeyler tüketemedim. Allah yardımcımız olsun 🙏
Deletedmom95 4114eb ben ilaç kullanmıyorum canım. Verdikleri kan ilacı demir ilacı vs. Yediğim besinlerden alıyorum çok şükür yavrum da gayet iyi sağlıklı.
4114eb Deletedmom95 evet canım başlayım bende bari insanın morali bozuluyo yemiyo muyum besleyemiyo muyum bide adet tarihini yakalayamadı falan
Deletedmom95 4114eb olur öyle sıkıntı etme güzelce beslen sadece yediklerine dikkat et inşallah daha iyi olursun 🌿🌿
Annem1 Damla________ 😁hamilelikten beri tüketemiyorum. İlk başlarda çok mide bulantısı çektim 6 aya kadar. İçim almıyor agzımın içi bir tuhaf oluyor. Şimdi şekerli olarak yeni çilekli kek yiyorum oda arada. Zaten oyle herşeyi yiyemiyorum midem rahatsız oluyor
Giz4110 4114eb canım üzüm ve çekirdeği, yeşil mercimek, haşlanmış nohut. Direkt kan ve demir depoları bunlar 🥰
DamlaNur29 4114eb kan ilacı kullanıyor musunuz bu kadar düşük ben şurup kullanıyorum ve doktorum değerlerin cok yüksek cok iyi bırakabilirsn dedi demekki düzenli kullanınca yükseliyormuş dedi hatta belki doktorunuzla görüşürseniz şurup verir hap yerine
4114eb DamlaNur29 yok cuma yaptırdım araya haftasonu girdi gösteremedim sonucu internetten baktım 8 düşük olduğunu biliyorum desteklemek istiyorum yiyeceklerle
nil_sugra 4114eb manavlarda marketlerde olabiliyor canım. Katı meyve sıkacağında çıkarıyorum suyunu bazen havuç bazen elma da ekliyorum. Birde 1 yemek kaşığı doğal zeytinyağı koyup içiyorum. İnanılmaz faydalıdır canım
UmayDuruMom 4114eb demirim de aşırı derecede düşük çarpışıyor ikisi kan yapıcı hiçbir şey yemiyorum çok sık kan veriyorum ayda en az 15 tüp 😂 babama çekmişim galiba aktif kan bağışı yapıyor