ilknur94acr canım önce belinden anestezi yi yapıolar . Cok can yakıcı bişey değil ben hissetmedm bile anestezi uzmanı bacaklarına bi sıcaklık inicek hissettinmi dedi hiç hissetmedm ben sonra sonda taktılar onuda hissetmedm.hissettm ve uzandm perde çektiler nabzımı kontrl ettiler bide kocaman bi serum taktılar sürekli konuşma halindelerdi benimle. Çekiştirmece oldu ama çok hissetmiosn bişey beş dakikada aglama sesini duydum kuzumun doktor hemen gösterdi resimde çekmişler. Öptüm kuzumu. Benmki prematüreydi o yüzden küveze götürdüler. Doktrm sürekli iyimsn diye sordu. Beni titreme aldı okdr titredimki. Dikişide yaptılar sürekli konuştular. Sedyeyle odaya çıkarttıklarında yataga iki kişi koydu beni.hemşire geldi sondamı çıkarttı hasta bezi bagladı. Üstüm giydirdi ama ben hala titriorm altıma hasta bezi ve iç çamaşırı giydirdi üzrrimi örttü. Spinali ben sabah 10 buçukta oldm gece 12 den beri hiç bişey yiyip içmedm yasaktı. 4 saat sonra yürütmek için geldiler ayaga kalkarken hep karşıya bak ben kolay kalktm yürüdüm yatakta gaz olmstu bnm afedrsn sonra doktrm geldi gazını yaptysan yiyip iç dedi istediğini. Su içtm bolbol ve komposto içtm çok