esmirna16 Azraaaa Bence de doktorunuza danışmanız daha iyi. Benim doktorumda denize izin veriyor ama havuz kesinlikle yasak
Serrax Azraaaa ben de gebeliği öğrendikten bir kaç gün sonra gitmiştim denize ve de dalgalıydı deniz tedirgin olmadım değil dikkat ettim dalgaya yan döndüm falan çok şükür bir sıkıntı olmadı 9 haftalığız şu an
aktkr Azraaaa 20 haftalıkken gittim. Aksine yararlı fakat sizin yeni olduğu için daha tutunma aşamasında sorun olabilir doktorunuza sorun
ecembugra53 Azraaaa canım daha yeni denizde dalga olduğu sırada hiç iyi olmuyor cok yenisin bebeğin rahme tutunma zamanları aman dikkat et doktora danışmadan hiç bieu yapma
Duruhnd Haftadayım hala giriyorum doktorum yüzmeyi öneriyor. Riskli gebelik olursa durum değişir tabiki doktoruna danış yinede istersen
saramomy Azraaaa girsen bile kalabalık yerde girme derim şahsen ben hiç cesaret edemedim bu sene Allah korusun zaten gebelikte enfeksiyon kapma riskimiz çok yüksek kaldı ki can taşıyoruz çok girmek istersen de sakin bir yerde git çıkıncada hemen kurulanıp temizlenip üstünü değiştir derim
Tuagca 28 haftadayim hergun denizdeyim hatta daha yeni geldim doktorum yuzebildigin kadar yüz, hamilelikte yuzmeden iyi spor yok dedi