Hnf67 Mrvgl sefaköy rumeli hastanesine bir sorsana ben geçen sene 60 yada 70 ’di ama kan tahlili olarak 2li test yapmışlardı. Sadece kan vereceksen bi araştır o kadar para verme.
Bulutmom İstanbul Bahçelievler özel muayenehaneye gidiyorum 300 liraya yaptırıcam bu 100 lira ve altı olanlar nasıl bu kadar uygun oluyor
Bulutmom Unlukacar ben sen Doğumu Bahçelievler medicalparkta düşünüyorum doktorum dışardan gelecek Doğum ücretlerini hiç konuştunuz mu ne kadarmış ?
diyhomelif Mrvgl ben bilge Hastanesi’nde 160a yaptırdım 120 de doktor ücretiydi. Ne kadar pahalliymis
Mrvgl Neslihankk Kan veriliyor ve USG ile de ölçüm yapılıyor değil mi. Aradım rumeliyi vermediler bilgi. Yani odayla ilgili çok sıkınti yaşayan var etrafımda o yüzden şaşırdım bu fiyata yaptirmana
Neslihankk Mrvgl evet ilk once usg burun kemiği ense kalınlığı ölçülüp form dolduruyo doktorun sonra kan veriyosun 5 gun icin de sonuçlarını alıyosun kuzum
OzlemKskn24 Mrvgl yerinizde olsam asla orada yaptırmam çok uçuk bi fiyat gerçekten. 182 veya MHRS uygulamasından kadın doğuma ramdevu alın onlar hemen yönlendiriyor zaten
ilknurosman Mrvgl oyle oldu zaten canim usg icin 170 kan icin 130 vermistik oyle toplam 300 vermistik biz iste
ilknurosman Unlukacar normal.dogum 2600 spinal 3000 epiduralde 3400 tl canim bu fiyatlarin icinde oda susleme foto cekimi de var hatta koronadan once kuafor hizmetide vardi suan koronadan dolayi sadece kuafor hizmeti vermiyorlarmis 3 hafta once falan sorduk hastaneye
Unlukacar ilknurosman senin haftanenin fiyatı çok iyi canım benim paket bile değil bu sadece doğum ücreti
Mrvgl Kizlar peki sizce. Bu Başakşehir şehir Hastanesi’ne pazartesi erkenden gitsem kayıt actirabilir miyim. Randevu alamıyorum. Ne yapayım.
ilknurosman Unlukacar bursadada her hastanede boyle degil canim zaten hastaneden hastaneye degisiyor bunlarda ama asagi yukari ayni fiyatlar he daha pahali hastanelerde var ama genel olarak fiyatlar ayni burda
Mormenekse Mrvgl bende özele gidiyorum ama sskdqda bitane kadın doğumcu sectim orayada gidiyorum bütüj testlerimi orda yaptırıyorum haftası geldikçe yapıo doktorlar aklında. Bulunsun
Gulozkan Ben 55 TL ye yaptırmıştım canım İstanbul Bağcılar ışık Hastanesi’nde metin bey doktorumda çok memnunum o fiyata detaylı ultrason yapılıyor neredeyse çok pahalıymış
Mrvgl Gulozkan Bağcılar’da yakın bana ama.orda öyle.bir hastane olduğunu bilmiyordum. Arayıp ogreneyeim
Mrvgl Gulozkan Evet şimdi aradım 55 lira dediler sok oldum. Neden bu kdr ucuz dedim. Serbest piyasa hanımefendi dedi. Muayene ile 115 lira. Şaşırdım valla. Ölçüm de sorun yok ama dimi. Yani doktorunuz nasıl değerlendirdi. Son teknoloji mi kullaniyotlar cihaz acaba.
Mrvgl Gulozkan arayıp görüştüm. Nette de Metin bey ile ilgili güzel yorumlar var. Cihazları iyi durumda miydi acaba oranın.
Songulkls27 Mrvgl yazık günah ya maddi durumum çok iyi olmasına rağmen vermezdim bu fiyatı çünkü kazıklanmaya gelemiyorum alt üstü bir kan alıp tahlil edecekler tüm laboratuvar lar aynı işi görüyor ben 50 liraya yaptırdım valla