Asenana Haftada öğrenerek başladığım macera zaman geçmiyor diye söylenirken 30. Haftasına gelmiş bile 🤷♀️ Kasımda anne olacaklar el kaldırsın 🤍🥳
ecembugra53 Asenana zaman geciyor son haftalar artık 😊❤️ Bende 32 deyim 😊 bu haftalar yalamcı sancılar vücutta ağırlaşma olıyor zaman hiç geçmiyor
Songulkls27 Asenana yarın benimde tam 30 haftam oluyor. Bende korku başladı daha önce hiç hastanelik işim olmamıştı 🥺
Sltn01 Asenana 30+6 yım bende dün kontrole gittim baya büyümüş çok değişik duygu hareketleri daha sert artık sizinde öyle mi😍
Zeyzeyka Asenana ayy asıl bundan sonrası geçmiyor 😃 35+5 teyim sanıyorum ki kızım sonsuza dek karnımda kalcak 😃 son haftalar geçmiyor dedikleri doğruymuş demek ki 😢
Asenana Sltn01 evet sağıma yattığımda özellikle resmen ittiriyor dönme diye rahatsız oluyor sanırım 😂😂
Asenana Humaninannesi20 aynen bende ama artık yoruldum bu ağırlıktan doğsun biraz da babası taşısın 😂
Ada38 Eliffefee yakın zamanda gitmedim haftaya cuma randevum var bende çok merak ediyorum kilosunu falan 🤩