mlsmrtgl Fatma5672 Devlet hastanesi dışında perinatolog yok maalesef . Devlet hastanesinde de tek hekim var .
Fatma5672 17.haftamda Devlet hastanesinde bir doktora randevu aldım perinatolojiye tarih versin diye. 1 ay önceden gelmen lazımdı dedi sıra vermedi malesef
Fatma5672 Peki hastaneye gidip direk perinatolojiye gidip mi randevu aldınız yoksa doktorunuza muayene olduktan sonra doktorunuz mu gönderdi ? Beni doktorum yönlendirmediği için kendim perinatolojiye gitsem sıra alabilir miyim
Hamileanne Fatma5672 doktor kağıt veriyor o kağıtla penatoloğa randevu alıyosunuz evet baya gecikmişsiniz malesef daha sura vermezler tabi torpil varsa alırsın
mlsmrtgl Fatma5672 beni kadın doğum doktoru yönlendirdi. Direk randevu alabileceğinizi sanmıyorum doktor kağıt veriyor onunla randevu alıyorsunuz .
mlsmrtgl Hamileanne yoo direk doktora gidip aldım . Bi tanıdıgımız yok maalesef ☺️ Devlet hastanesi kadın doğum doktoru yönlendirdi hatta
Hamileanne mlsmrtgl 10 12 haftalarda veriyorlar benim randevu 13.haftama denk geliyor inşallah verirler