Asi123 33+4 günlük hamişim oglum olcak cevremdekiler artık hurma yemeye başla günde 3-4 tane diyolar bende 36 haftadan sonra yemeyi düşünüyorum sizler yediniz mi? Yada ne zaman yemeye başladınız?
Busra929 Asi123 kesinliklee yemelesin canim cok cok faydasini gordum dogumum cok kolay oldu elhamdullah tek sayi olarak yesen guzel olur 3 5 7 seklinde
Zeyzeyka Asi123 doktorum 35. Haftamda söyledi günde 5 tane medine hurması ye diye, sizin için erken bence
Asi123 Busra929 tek sayı dediğin nedir yani ya 3 tane yada 5 tane mi oluyor birde erken degilmi daha erken doguma sebep oluyormus
Yaseminakkoyunk Busra929 kesinlikle Medine hurması mı olması gerek yoksa aldığımız hurma da aynı işlevi görüyor mu
Busra929 Asi123 ben ozmnlar..yemeye baslamastim zaten ramazdi iftarda 3 tane sahurda 3 tane yiyordum öyle yaani
Asi123 ecembugra53 bende öyle duydum ama cevremdekiler zorluyor bebegimde 1 hafta geriden geliyor bide erken dogum olursa die korkuyorum
ecembugra53 Asi123 sen Bosver milleti erkeninden başlama rahim yumuşar Allah korusun ben de yicem 35 ten sonra başlıcam canım cok erkem yeme bence milleti dinleme şakın
Asi123 MehZey internette baktım bende hurma yiyenler hep erken ve kolay dogum yapmıs o yuzden korktum
Asi123 Zeyzeyka bende 36 yemeyi düşünüyorum aslında bebegim 1 hafta geriden geliyor bakalım salı günü kontrolum var
Deletedmom417 Asi123 erken derken ne kadar erken ben 35 haftalık hamileyim 37 de dogurmak istiyirum🙈yemeye baslasammi Zeyzeyka sen başladinmi canım bende basliyim 🤭
Asi123 Deletedmom417 37 ve 38 arası dogum oluyormus ve kolay geciyormus dogum bence bebegin kilosuda yerindeyse yemeye basla ya 3 tane ya 5 tane demek istemiş arkadas
MinnakLiva Asi123 Valla ben 100 küsür yemişimdir tüm hamilelik boyunca yine sezeryana girdik bi işe yaramadı
Deletedmom417 Asi123 him anladim yani bebek hemen hemen 2 buçuk kilo olmuştur 🤭 bu hafta başlıyım o zaman ay cokkkk heycanli😎
Ronyaseda Asi123 Canım ye tabi ki bende başlıycam yürüyüşte yapıyorum zaten . 35 haftaligim 36 dan sonra adaçayı içme, çörekotu yağı icme, squat yapımı, merdiven inme çıkma, perine masajı yapma. Bunlar en azından kesi ve dikişsiz doğum olmasını sağlıyor 🙏🏻