aminegunes24 Marhaba kızlar ağustosun 27 sin de nişanım gelmişti bu gün adet ağrısıyla uyandım belim de ağrıyordu duş aldım çıktım sancım kesilmedi yarım saat sonra bi akıntı hissettim baktım yine yapışkan kanlı bi akıntı ama bu sefer ağrılarım adet sancısı gibi nişanım geldinde sancım yoktu bu gün sancımda çok dua edin bana biraz evde çekip öyle gitcem hastaneye 🤲🏻♥️💃🌷
minnakmina aminegunes24 beklemekle iyi yapmışsın canım evde bolbol yürü işlerini yap saglıkla kucagına alırsın inşallah
Mrskantar aminegunes24 canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin kolaylıkla dogumun gerçeklessin insallah darisi benim basıma🙏🏻 🌸
Seymaogz aminegunes24 ayy seni hatırlıyorum bir kaç postta denk gelmiştik.. hayırlısıyla bir avazda kucağına al yavrunu insallah canim. Rabbim yardımcın olsun bizlere de dua et.😊😊
aminegunes24 Mrskantar inşallah canım çok dua etcem hepinize aklımdasınız allahım sağlıklıca evlatlarımız kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻♥️🌷
Busra929 aminegunes24 benimde bu sekilde olmustu ilk nisanim geldi sonra 4 dk bir sancim gelmeye baslamisto hemen hastaneye gitmedim 4 saat evde sancimi cektim evde bos durmadim hareketler yaptim hastaneye gittigimde 7 cm acilmam vardii😀
aminegunes24 Busra929 inşallah benimde öyle olur bende saat 17:00 kadar çekmeyi düşünüyorum evde 😊♥️🌷
Serrax Yine de çok geciktirmeden git canım,bebeğin hareketlerine kalp atışına bakıyor doktor nstde,evet sancıları hastanede çekmek zor ama olası aksilikte hemen müdahale edilir. Evde bilemeyebilirsiniz. Sağlıklı kolay doğumlar dilerim
aminegunes24 Serrax canım şuan hareketleri var tekme atıyor zaten yürüş yaptım şimdi bir daha sıcak duş alıp sukat yapcam 🌸
Ebruaybars aminegunes24 nasıl bir ağrı canım belden nereye vuruyor ağrı tam olarak bnmki vajinama rahme baskı yapip ağrıyor böyle ağrıya bile dayanamıyorum doğum zamanı bu ağrı varken nasıl ikinabiliyir insan diye düşünüyorum ☹️
aminegunes24 Ebruaybars adet sancısı gibi başladı belim ağrıdı arkasından vajinanın orasında hem baskı oluyo hem ağrı popom bile ağrıyo😱
Ebruaybars aminegunes24 bnde 39+6 yım tatlım o yüzden soruyorum olursa ayırabilir miyim diye 3 gundur hep rahim baskısı ve ağrım var belim bükük yürüyorum kaldıramıyorum belki gelmek için hazırlanıyordur diye , sagsalim doğum yap sonra hikayeni paylaş bizimle 4 gözle beklicem😍 insaAllah güzel geçer canım o an Allah bı güç veriyormuş çok sukur
aminegunes24 Ebruaybars benim de 39+3 canım inşallah adet ağrısıyla başlıyor ağrı geçmiyor inşallah kısa sürede doğumun başlar🤲🏻🤗