Merve1735 Ayza_52 arel benimde favorim şu an moda olmuş sanırım 🙈 ama bende 2 isim koymayı düşünüyorum diğer ismi düşünüyorum 💙👶🏻
amatoranneadayi Merve1735 benim kızım olacak ama erkek olsaydı kuzey koyacaktık. Kuzey, Gökalp, Arın çok güzel isimler
dermus Mervetly kağan ismi guzel ama ornegin ismini soylediginde 2 a ilemi yoksa ğ ile mi yaziliyor diye bir soru yonlendiriyorum mecburen.
Mervetly dermus orijinali kağan dilde kullanıla kullanıla kaan olarak yer etmiş söylerken ka an demiyoruz aslında dikkat ederseniz
Asliahmet Merve1735 adiyla buyusun saglikla gelsin bebeklerimiz insAllah oncelikle tek temmenimiz duamiz bu yonden 💜💗 biz de 5 aylik olduk daha yeni 1 haftadir adini koyduk gercktn erkek ismi bulmak zor benim balamin adida yavuz selim olacak insAllah🌹😌
dermus Mervetly oyle ama kaan ve kağan isimleride kullaniliyor telafuzu ayni ve bu nedenle sormak durumunda kaliniyor.
Mervetly dermus kaan da yok değil kağan türkçe bir kelime iken kaan moğolca. Bana türkçe olanı daha güçlü geliyor.
Didi6 Merve1735 Arden isminin gerçek anlamı o değil canım iyi araştır https://bebegimeisim.blogspot.com/2020/08/arden-isminin-gercek-anlam-ne-kokeni-ne.html?m=1
Merve1735 Didi6 canım heryerde anlamı öyle ama şimdi baktım şaşırdım attığın anlama. Google yazdığım zaman direk bolluk bereket demek diyor.
Ebrugzll_ Ben Ali Asaf diyorum eşim Bulut Aras olsun diyo kararsız kaldık sizce hangi isimler daha iyi 🤔😞