Ben 3 firma ile görüştüm 1-Genoks Ankaradaki laboratuvarda kanınız inceleniyor sonuçlar eğer tabi kanınızda yeterli derecede bebeğin fetali bulunuyorsa en geç 10 iş günü içinde çıkıyor. Genelde 10. Haftadan sonra yaptırmayı uygun görünüyor doktorlar.
2-Eurofins bana söylenilen Acıbademde incelemelerin yapıldığı ve 3 bin dediler.
3-Denge lab. Ankara Cinnahta 2 test var birinin adı Feast Güney Kore’de yapılıyor emin değilim 2600 lira dediler sanki, diğerinin adı Harmony test İsveçte yapılıyor 3 bin lira.
Birde arkadaşımın söylediği ben konuşmadım 4-Ankara tüp merkezi Hong Kong ve İsveç seçenekleri varmış eğer ön inceleme türkiyede yapılırsa 2600 komple yurtdışı seçilirse 3 bin dedi.
bu firmaların bazıları da birbirlerini kötüled yok onların güven aralığı şöyle yok bizim yurtdışı vs ben doktoruma sordum sen birini seç hepsi güvenilir farketmez dedi👍🏻 Bende burda daha evvelden bir yazmıştı okuduğum şu 63 hastalığa daha bakan firmada yaptırıp o hastalıklardan biri çıkmış ve doğrulanmıştı ne olur ne olmaz deyip doktoruma da güvenip genoksu tercih ettim karar size kalmış fiyatlar aşağı yukarı aynı doktorunuzla karar verirseniz daha iyi olacaktır. Ayrıca bazı doktorların anlaşması oluyor sanırım daha bir indirim yaptırabiliyorlar bnm doktorumun öyle bir anlaşması yoktu bilginize☺️