Azracan Naren1 maşallah az kaldı canım vallah bilmiyorum ama ben gene hamileliğimi özledim 😕burayı özlüyorum
Naren1 Azracan ben mezun olmayı iple çekiyorum ne yalan söyleyim hele doğum korkusu bastırdıkça daha bi stres oluyorum bakalım Rabbim ne göstercek
Zorlu Minikkurbagam bir kere yemekten ne gibi zarar gelir ki. Canınızın çektiğini az da olsa yemek ve tatmak gerekiyor gebelikte. Bu benim fikrim tabi.
Minikkurbagam Zorlu Canım herşeyi tadıyorum kumru hariç, içinde birden fazla işlenmiş ürün var malesef, sucuk salam sosis vs vs. Buda toksoplazma riskini çok çok arttırıyor.
Elfffffffff Zeynep07 sezaryen olacağım için anca kayısı hoşafı içerim, yazılanlara baaak hamburgerler patatesler havada uçuşmuş 😭
Naren1 Azracan 😅 Sağlıklı büyüt insallah ne güzel doğurmuşsun doğum stresi korkusu kalmamış normal mı sezeryan mı yaptın. Canım
Temmuz7 Zeynep07 valla haftada 1 yiyorum ben hamburger menü 🤷🏼♀️ Günde 1 fincan kahve de içiyorum bana bunları yasaklamadı doktorum hiç abartmadan yiyebilirsin istediğini dedi.tabi çiğ ve işlenmiş salam sucuk tarzı şeyler hariç.
Sdnr15 Zeynep07 hamileliğim boyunca tatlı yiyemedim hep miğdem bulandı doğum yapınca aşure ve sütlaç yiyecem inşallah 😊
Naren1 Azracan geçmiş olsun canım benimde bi yanım sezeryana meyilimli normal yapabilirmiyim bilmiyorum 🤷♀️
Rmysa23 Azizesoran bende bir Elazığlı olarak peynirli ekmeği de denemeni tavsiye ederim 🥰 . Köfteciler sokağı var gazi caddesinde orda köfte yemeni de öneriyorum . Off memleketimde olsaydım kesinlikle o köfteciler sokağından ölene kadar köfte yer çıkardım nasıl özledimm sabah sabah aklıma düştü bak 😂 Harputta balakgazi tesisi var oraya da uğrayabilirsin çok güzel yemekleri
Azizesoran Rmysa23 Virüs var güzel kardeşim nereye gideyiiimmmm😃 Ama aklımda en kısa zamanda şu illet geçsin gidip yicem. Peynirli ekmeği en güzel nerde yiyebilirim.
Rmysa23 Azizesoran tatlı peynir ekmek genelde fırınlarda yapılıyor . Ya da olmazsa balakgazi tesislerinde de yöresel yemeklerimiz var eğer oraya virüsten fırsat bulup giderseniz mutlaka sorun 🥰