zohreeeee Kizlar adetimden 11gun gecti testim boyle bu altdaki cizgimi? Ya sadece cizgisimi? Baska marka testlerdede aynen boyle cikiyo golge gibi degil oncelerde golge gibi cikardi simdi sak diye cikiyo🙁
3_prenses_annesi zohreeeee geç döllenme olabilir canım 11 güne kadar baya net çıkması lazım bi kan testi ver istersen geç döllenme ise böyle çıkmış olabilir
Ayten1994 zohreeeee 2 gun sonra yine yap ayni marka testinden.yine boyleyse git kan ver.ve doktora git
Nesli1407 zohreeeee Bende de bu şekilde olmuştu yok gibi bi çizgi hatta bana mi öyle geliyor diyordum ışıkta belli bile olmuyordu adetim 5 gün geçmişti kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı sonrasında kanamam oldu kesin sonuç devamlı artan kan testinde olur 1 gün aralıkla kan testi verin değeriniz artıyorsa gebelik vardır düşükse eğer kimyasal olabilir ihmal etmeyin
MomD zohreeeee Canım regl gününün üstünden baya geçmiş 2. Çizginin çok net çıkması lazımdı aslında. Belki geç döllenme olmuş olabilir. Daha tecrübeli kişiler vardır eminim ki yardımcı olabilecek 🌸
Mom103 zohreeeee ahaa ay qiz hamilesen deyesen sen . VAlahi hemen çixdiysa .gec yumurtlamisan yeqinki
zohreeeee MomD evet oyle dusunuyorum bende ama gec dollenmeyse boyle cika bilirmis hep baska markalardada boyle oluyo
MomD zohreeeee Canım en iyisi bi kan testi yaptırmak ya da erken gebelik testlerinden alıp deneyebilirsiniz
sdtdmrkn İkinci çizgi de şak diye çıkmasi lazim kesinlik belirtmek için. Ama sanki silik bir çizgi var , benimkide bu kadar silik olmasa da silik çıkmıştı bir kan testin verin 11 gün fazla çünkü olabilir. Rabbim hayırlı haberler verdisin
zohreeeee sdtdmrkn olmasa o silikde cikmazdi yaa🙁hic indiye kadar cok test yaptim hemen boyle cikmadi
EsraTurna Canım çok silik gösteriyor geç döllenme olabilir istersen bi tane farklı marka yap daha net çıkar yada kan testi var hemen
Nesli1407 Bende de bu şekilde olmuştu yok gibi bi çizgi hatta bana mi öyle geliyor diyordum ışıkta belli bile olmuyordu adetim 5 gün geçmişti kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı sonrasında kanamam oldu kesin sonuç devamlı artan kan testinde olur 1 gün aralıkla kan testi verin değeriniz artıyorsa gebelik vardır düşükse eğer kimyasal olabilir ihmal etmeyin
Jamunakya Sizin yapmanız gereken kan testi vermektir eğer yumurtladığınuz günden eminseniz 11 gün bu çizgi için çok gün demektir yani daha koyu çıkmalıydı ozaman düşük yapıyo olursunuz ama yumurtlamanızı bilmiyorsanız daha yeni döllenmiştir
zohreeeee Nesli1407 2_3gun once yapmistim hic ama hic yoktu saatler sonra cikmisti baska marka testden onemsemedim saatler sonra cikan cizgini sonra adet olmadikca bi tane daha yapayim dedim dun yaptim anind silik cizgi bu sabah yine ayni oldu erken gebeliktede aynisi oldu bilemedim belkide gec dollenmedir 2_3gun once yoktu cunki