Yaklaşık 2 hafta kadardır sürekli doğuramıyorum postları açıyordum totem yapıp ama hiç bir işe yaramıyordu. Dün yani 04,09,2020 de uyurken az bir miktar su geldi. Uyuduğum için emin olamadım acaba kaçırdım mı diye, sonra temizleyip geri yattım ve tekrar geldi. Artık karnım çok büyüdüğü ve aşırı miktarda gelmediği için emin olamadım önce. Sonrasında baktım hareket ile gelişi artıyor ve devamlı olmaya başladı. Önce annemi aradım doğuruyorum beni gelip alır mısın diye. Sonra eşimi aradım şimdilik bir şeyim yok ama suyum geldi bir şey olursa ben sana haber veririm diye. O arada hastaneye geldik annem ve kayınvalidem ile. Acilden giriş yaptım zaten doktorların hepsini tanıdığım için sağ olsunlar çok yardımcı oldular direk doğumhaneye yatışım yapıldı. Bir muayene ettiler ki rahim ağzı tam kapalı. Tabi ben bir üzüldüm. Doktorum da dedi ki sen daha yarın sabaha kadar doğurtmazsın. Sonrasında rahim ağzı yumuşasın diye fitil verdiler bir taraftan suyum gelmeye devam ettiği için fitil ıslandıkça etkisi arttı. İlk bir saatteki sancıları bir şekilde tolere edebildim ama sonrasında gelenleri maalesef çok zor karşıladım hatta yalvardım nolur beni sezeryana alın diye. Tamam tamam diyip geçiştirdiler 😂 o arada ben sancıdan ölüyorum. Sağ olsun annemler beni duşa soktu belime karnıma ılık su tuttular ama sancı gelince dayanılmaz oluyordu. Ve ben o an 3 cm açıklığım var sanıyorum. Kendime engel olamadım ve avazım çıktığı kadar bağırdım. Bir taraftan da özür diliyorum herkesten😂 sonra dedim tuvaletim geldi beni bir oturtun annem diyor ki ıkınma belki bebektir dedim anne 3-4 cm de ne bebeği. Sonra benim çığlığımı duyunca koşup geldiler dediler ki tam açık doğuruyorsun 😂 ama benim halim kalmamış ağrıdan. Ben kıvrandıkça annemler kıvrandı bir şey de yapamadılar. Biraz ıkındım bebeğin başı görününce beni çatala aldılar. 3-4 ıkınmada minnoş kızım geldi. Epizyo açtılar ama kaç dikişim var sormadım onu. Biraz bekleyelim desem epizyosuz da doğurturlardı ama artık canım çok yanıyordu ve onu söyleyecek halim kalmamıştı. Bebeğim doğdu kucağıma koydular dedim ki bu benim mi bu güzel şeyi alıp eve mi götürcem ben şimdi. Sağ olsun bütün doktorlar seferber oldular özel hastanede doğursam bu kadar ilgi alaka göstermezlerdi belki de hepsine buradan da teşekkür edeyim. Minnoş kızımın suyu saat 10.00 da geldi. Aynı gün 18.46da 3625 gr olarak doğdu yanımda uyuyor şimdi 🧿 gerçekten ben bile doğurduysam herkes doğurur onu söyleyim. Artık dayanamıyorum dediğim süreç 2 saat kadar bir süreçti onda da belim ayrılacak gibi oldu ağrıdan ve çok sık geldi sancılarım. Herkese kolay doğumlar diliyorum 🥰