Öncelıkle Rabbım herkeze hayırlı doğumlar nasıp etsin 33+5’e kadar sorunsuz gebelık yaşadım hıc bır sıkıntım yoktu bebeğımde bende gayet ıyıydık kontrole geldık tahlıllerımızı verdık herşeyımız guzeldı 2 hafta sonraya randevu verdı doktorum neyse eve gectım kendımı içerıye zor attım kasık ağrılarım başladı regıl sancısı gıbı vuruyodu nefes aldırmıyodu yalancı ağrılar dıye dusundum cnku nts sancı yok ağrı yoktu sadece kızım hareketsızdı neyse duşa gırdım cıktım gecmedı o arada parol ıctım gecer dıye uyumusum bıranda içimde bişey patladı sıcaklık hıssettım suyumun geldığını sandım ayağa kalkmamla şakır şakır su boşalır gbı kanlar akmaya başladı cok korktum panıkledım hemen esımle hastaneye geldık ve doktor muayne ettı benım kanamam hala devam edıyordu plasanta bebekten ayrılmış acıl sezaryan dedı doğuma gırdık cok sukur eahat gectı sezaryanım doğumdan sonra bebeğimi kuveze aldılar solunum sıkıntısı varmış sadece 2 sanıye gore bıldım doktorum eyer yarım saat yada 1 saat daha gec gelseydın senıde bebeğide kaybede bılırdık yada rahmını alabılırdık dedı senın vucudun bebeği kabul etmıyor dedı bıdaha cocuk sahhıbı olmanı önermıyorum dedı buarada 2. Gebelığım ılk gebelığımde 37+5’te olmustu oda kuveze gırmıstı 4 gundur gözetım altındayım kanamamı durdurdular kızımda ıyı olduğu zaman cıkıcak ınsallah buarada ultrasyonda 2.500 gorenen kızım 2.kılo 160 gr 47 cm doğdu evet kızlar benım doğum hıkayemde böyle sızlerden dua ıstıyorum kızım için ınsallah kucağıma aldığım zamanda bu haberı sızlerle paylaşırım herkeze hayırlı doğumlar dılıyorumm hakkınızı helal edın cok uzun oldu 🙏🏻🙏🏻