Merve8494 Merhaba anneler 15 haftalık hamileyim doktorum vitamin verdi folikasitin bitince başlarsın dedi ama sormayı unuttum folikaside devam edecek miyim tek vitaminle mi devam edicem
Anneciiik Merve8494 merhaba bende 13 haftalık hamileyim 12 haftalıkken folikasiti tamamen bırakıp vitamin kullanmaya başladım doktorumun önerisiyle
61Aysen Merve8494 folik asiti 2li test yapilana kadr veriyolr 2li testten snra birakiuolr bnde ole olmustu ondn sonra 2 tane ilac verdi Biri Ferrum hap seklinde dieride devit-3 oda yağ gbi günde 9 damla ekmege damlatip yiyorm
threestar Merve8494 edilmiyor folik asit bırakılıp öyle başlanıyor ben sormuştum doktoruma, 14. haftama girince Demir ilacına başlamamı foliği bırakmamı söylemişti
Anneciiik 61Aysen ocean mummy adı sadece onu kullanıyorum kan ilacı da verdi aslında bulantı yaptığı için biraz erteledi çünkü bulantılarım hala devam ediyor benim
61Aysen Anneciiik her doktorun verdgi ilac farklimi ki bana ferrum hap verdi sabh ac ama mide bulantn olrsa tokta yiyeblrsn deid bide devit-3 verdi onun ici de burda bi kac kisi iyi deil die yazmisti
Anneciiik 61Aysen kan ilacı ve d vitamini vermiş sana her doktor farklı veriyor benim kullandığımın içeriğinde balık yağı Bile var baya kapsamlı yani bi araştır derim