Anneolmak38 Merhaba iyi geceler kızlar bugün transferimin 8.günü 5.gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane. Bugün dayanamayıp test yaptım çok silik çıktı bide sabah idrarıyla degl az önce yaptım şimdi ben hamilemiyim anlamadım
Anneolmak38 Ozge0634 Hayır zannetmiyorum bebeğim tutunsun diye transferden belli progestan iğne kullanıyorum. Ama hcg gösteren iğne ovitrelle yani çatlatma iğnesi çatlatma iğnesini vurunalı tam 15 gün oldu sanmıyorum o yüzden öyle cıkacagını
Mhtap4467 Anneolmak38 rabbim hayırlısıyla inşallah verir.sana, kardeşime ve isteyen her kadına inşallah🤲🏻Güzel düşün güzel dua et inşallah güzel olsun hayırlı olsun.
Anneolmayahasret Anneolmak38 12.gunu bekle canim.kan vermek icin suan kan versen bile dgerin dusuk cikar stres yaparsin oyuzden 12gunu bekle
Anneolmak38 Ceysem4545 Amin amin inşallah şu an kalbm atıyor anlatamam ama insallah sevincim bos değildir 3 buck yıldır bunu bekliyorz
Anneolmak38 Mhtap4467 Doktor kan testim için tarih verdi 10.gün yani 8 eylülde kan vermem gerekiyor ah bi dayanabilsem keske içim içimi yiyor resmen