ykupelioglu 6 haftalık hamileyim, 2 gündür kanamam var , 2 tane doktora gittim bir sorun yok dedi bebeğin kalbi de atıyor dedi bu durumu yaşayan varmı çok korkuyorum
Anneolmayahasret ykupelioglu progestan progesteron kullaniyomun dusuk riski icin kese yaninda kanama alani olabilir.. vc disinda kalkmayin
Bsrdrdu1907 ykupelioglu ben varım canım hamile oldugumu öğrendiğim gündendir ara ara kanamam olup geçiyo progestan kullandım iğne kullandım geöti çok şükür 9hafta oldum dikkat et ayaklarını kaldır yat sadece rahim içinde kan var demişti doktor dün gittim tertemiz dedi bebektede kalp atısındada bi sıkıntı yok çok şükür şuan
Esilamm38 ykupelioglu benimde 10 haftalikken olmuştu canim kalp atışı vardı şükür ilk gece iğne yaptılar sonra progestan kullandım bir sorun olmadı korkma Allahın izniyle birsey olmaz seninde inşallah
ykupelioglu Bsrdrdu1907 ay inşallah benimkide oyledir. Allah’ım sanada kolaylik versin inşallah sagsalim alırsın kucağına
Bsrdrdu1907 ykupelioglu stres yapma hiçbişey olmaz Allah’ın izniyle İnşallah sağlıcakla alırız kucagımıza iş vs yapma sürekli yat
threestar ykupelioglu önemli olan o zaten düşük tehlikesi var falan demedilerse gerçi zaten progestan vermişler o bebeğin düşmesini engelleyen bir hormon
ykupelioglu Bsrdrdu1907 tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun valla birazcık da olsa için rahatladi
Mommmyyy ykupelioglu benim de oldu canım merak etme zamanla geçiyor progestan ve proluton iğne vermişti bana da. Kesede kanama yoktu bebil sağlıklıydı biz de çok korkmuştuk tabi ama alıştık şimdi. 3-4 haftadır
Esilamm38 ykupelioglu olmaz inşallah canim bana da sabah kadın doğumcuya gel diye eve gönderiyorlardi benim özel klinikte doktorum vardi gece ona gittim o verdi iğne hap falan
Gamzelinur ykupelioglu nerede oturuyorsunuz istanbuldaysanız doktorumu tavsıye edebılırım aynı sürecten gectim hemen progrstan igne ve vajınal fitil verıyorlar benım bebegın plesantasında kanama olmuştu önlem alman lazım ve yat ayagına yastık koy sakın iş yapma en azından bi süre