Pamuk94 Cansu321 bemdede cikmisti 4. Aydan itibaren beyaz tenliyim bariz belliydi kahverengi bi cizgi kizima hamileyim sadece gobek deligime kadar cikti♥️
Cookie_ Bende de var beyaz tenliyim bildiğiniz kahverengi boydan boya ve kalınca😆 15li haftalarda belirmeye başlamıştı giderek koyulaştı.
Yenianneadayi2208 ayse34eslem umarım geçer canım.Benim aşırı çoğaldı ve sert sert 🙄 Göbek ve yüzümde artış oldu.Epilasyon yolları gözüküyor sanırım ☺️
esrAlp Cansu321 benim zaten oldum olası vardı göbek deliğimden aşağıya kadar oğlumda da var aynı çizgi
1PrensAnnesi Cansu321 bende 9.ayda çok hafif oluştu doğumdan 10gün sonra tamamen gitti ama tanıdığım herkeste çok koyuydu ve daha geç geçti
Mehtapakgl Cansu321 Bende var kuzum hatta ilk haftalarda çıktı. 15. Haftamdayım resmen ben burdayım diyor.
Mercimeginannesi123 Cansu321 14 haftalığım beyaz tenliyim de hiç oluşmaz zannediyordum ama hafiften görünmeye başladıı
Bahar3457 Cansu321 genelilkle cinsiyetten sebep oluyormus erkek te çkyor kızda çkmyirmus bende de var ve cinsiyeti erkek.