Rabia95 Cansu321 31. Haftadayım göbek deliğimin altında çok hafif belirdi bi haftadır, kız kardeşim 18. haftasında onun baya baya göbeğinde çizgi oluştu. O esmer ben beyaz tenliyim alakası var mi bilmiyorum ama 🤷🏻♀️
Cansu321 emrahedaeslemfamily bende oluşmadı bende hareketlerini hissetmeye başlayınca anladım hamile olduğumu 😂
Bahar3457 Cansu321 genelilkle cinsiyetten sebep oluyormus erkek te çkyor kızda çkmyirmus bende de var ve cinsiyeti erkek.
emrahedaeslemfamily Cansu321 😄😄😄 oda iyiymiş biz 25+6 olduk çıkmıştı ilk hatta onunla şüphelenip test yapmıştım 🤗
ayse34eslem Cancazim bende aynı dertten yakınıyorum inşallah doğumdan sonra geçer.. Goril gibi karnım 🙄🙄
Zeynep_cagdas Benim belirdi. 16 haftalıkken yüzmeye gittiğimde arkadaşım fark etmişti😂😂 artık ne zaman çıktı bilmiyorum 😂 ama yukarı kadar değil aşağıdan göbek deliğine kadar.
Yenianneadayi2208 ayse34eslem sizi korkutmak istemem ama bnmde yüz bölgemde oldu ve geçmedi hala.Umarm sizinki geçer🤕
Papatya011 Hamilelikten önce göbek altında çok hafif belli belirsiz vardı zaten hafta ilerledikçe koyulastı ve üst kısımda da oluştu benim
Oozzee Cansu321 ilginçtir ilk gebeliğimde vardı, şimdiki 29+4 oldu ama hiç oluşmadı🤷🏻♀️ Bu sefer neden böyle, o sefer neden öyleydi bilmiyorum…