Eceslh Evet arkadaşlar herkes yazabilirmi aldığı doğum tarihini değil doğuranlar kaçıncı haftasınn hangi gününde geldi genellikle daha çok ne zaman olmuş hamile annelerimzde bilgilensin
Neslihankk Eceslh 18 şubat olarak goźukuyodu 11 şubatta tam 39 haftalıkken doğum yaptım oğluma. Şimdi 2. Oğlumu bekliyorum 1 aralık gözüküyo bakalim 🤷🏻♀️💙
sanem68 Ay bende merak ediyorum bunu hemde üstte kalsın iki oğlum var biri 42+4 biri 41 de suni sancıyla doğdu gelmedi ikiside şimdi yine hamileyim kız bebeğe 39+3 ama bence Buda kendi gelmicek 😂😂
Eceslh sanem68 hala bekliyorsunuz sizde baya geç gelmişler ☺️ Bende 37 ym ne zaman gelcek merk ediyorum
HtcGB ozgeya Ya herhangi bir şey yaptınız mi yürüyüş falan başka bir şekilde mi doğdu? 😊 Bugün kontrole gittim aşağı bile inmemiş.😢
sanem68 Eceslh evet bünyemle alakalı bir sorun sanırım kendi sancım gelmiyo nedense 41 olmadanda suni sancı vermiyorlar 😞şu 37 de 38 de doğum yapanlara hayranım
Sevgice26 Eceslh 35 haftada doğdu kızım serkajlıydım zaten erken bekliyodum şimdide serkajlıyım ve 34. Haftaya girdim beklemedeyiz 🤗
Eceslh HtcGB kaçıncı haftadasınz benim aşağ indi sanrm 37 deyim çok baskı ve ağrım var yürümekte zorlanıyorum acaba gelcekmi bu hafta 😮 38+3 planlı sezeryan dedik gelirse diye merk ediyorum bide kızlar dahamı çabuk geliyor ne 🙄
ozgeya HtcGB Hiçbir şey yapmadım. Hatta sürekli yattım miyomum olduğu için. Bir hafta öncesinde 4 cm açıklıkla eve geldim. Doktorum sadece tuvalet için kalkacaksın dedi. Ama 6 gün dayanabildik.
Dilara_slm Eceslh sezeryan için neden 39 40ı beklemiyorlar acaba doktorlar sizin özel bi sebebi var mı?
HtcGB Eceslh 37+1 olarak gittim. Ben de yürümekte falan zorluk yaşıyordum inmiştir diye düşünürken tam aksi çıktı.🙄Olsun nasip… Ama sizin düşmüştür çünkü vaktiniz gelmiş.😊
Ebrul Eceslh 10.09.2020 gün aldık normalde o tarihte 38+5 oluyodu bugün sezeryanla doğum yaptım erkenci çıktı biraz pamugum
canan_sefa Oğlumda 39+5 suni sancıyla doğdu şimdi ikinciye hamileyim 18 haftalık Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Eceslh Dilara_slm yok 39 u geçirmeyecek 38 sonu gibi tarih verdi 🤷🏼♀️ İnş sancım gelmez o zamana kadar yada suyum korkuyrm eşim çalısıyor bu haftalar yoğun bide gececi ailemde uzak şehirde hemen ara öle bi durumda 1 saate evde olurum en geç diyor bakalm