Merhaba hanımlar nerden başlasam bilmiyorum sonunda bende doğum hikayemi yazdım.şuan minnoşum 23 günlük. Son hafta bir türlü geçmek bilmiyordu benim hiç yalancı sancım olmadı o yüzden ufacık ağrı olsa oluşacak sanıyordum son kontrolümde doktorum ilişki doğumu kolaylaştırır dedi 40+0 günü doktorumun dediğini yaptım 1 2 saat sonra saat 12 yi geçtiğinde hafiften bel ağrılarım başladı eşime dedim ben kesin bugün doğuracam😂 daha sonra saat 2 ye on kala bi sancıyla uyandım tamam dedim ben doğuruyorum süre tuttum en fazla 15 dakika arayla geliyordu saat 3 buçuğa kadar o şekilde bekledim sonra eşimi kaldırdım hastaneye geldiğimde 3cm açıklığım vardı yatışnyapıldı doktor kontrole geldiğinde eve gidip sancımı evde çekiyim deizm tamam deif öğlene kadar durup çıkacaktım ama yarım saat sonra suyum geldi ondan sonrası çok zordu gerçekten hiç kolay bi doğum olduğunu söyleyemem açıklığım hızlı ilerliyordu sonunda 9cm oldu ama artık dayanacak gücüm kalmamıştı sancılar sıklaştırma daha da zorlanıyordum artık ısınamıyordum hiç gücüm kalmamıştı beni sezeryana alin diye bağırıyordum artık ebeleri çok yordum gerçekten tel bağıran bendim 😂 sonunda doktor seni masaya alalım ama karnına biraz bastırcaz canın acır dedi bende dedim sanki şuan acımıyor çıkartın artık 🤣 masaya çıktım ve 2 ıkınma da 18.19 da minnoşum çıktı öyle bi rahatlama geldi ki tam 15 saat sancı çektim çok zordu ama şoku çok güzeldi sonunda yavruma kavuştum.Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.ben doğumyaptıktab sonra ebeler gelip sonunda doğurdun mu diye gülüştüler 🤣 Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin hanımlar.