enfla Esragungor sleepy en natural dıe oglumda ona basladm ama okadar natural kı tasıo çişi orımata gectım hıc tasmıo
Sevendays Esragungor prima premimum care aldim.ama evy baby de denedm cok basarili stok bittiginde evy baby kullanacagim
91ARIN91ASK Esragungor ben bim alıcam çevredekiler kullanmış güzel olduğunu söylüyorlar kremli yenilenmiş deniycem
Fatovebebegi Esragungor kizimda e bebegin bezini almistim pisik olan bi bebek degildi simdi de ogluma molfix yeni dogan aldim sma gene e bebegin bezine donerim kizimda icimde kaldigi icin almistim zaten stok yapmayin kimi bebege prima bile pisik yapar bebegimiz kendi seciyor bezini
deryakuralerturk Fatovebebegi ya bende sleppy almak istiyordum ama cevremde cok ovduler ebebegin bezini gercekten memnun kaldiniz mi
Fatovebebegi deryakuralerturk ben sleypyi sevmedim butun bezleri kullandim denemek icin slepy petrol gibi kokuuor begenmedim bide hisir hisir ediyor dokusu iyi degil ebebegin bezi guzel cok begendim pisik yapmiyor cisi bi yerde toplamiyor he market bezlerinden hangisi iyi derseniz bimin kotu a1001 kotu sokun kotu migrosunki iyi ama e bebegin bezi mi migrosmu tabiki e bebegin bezi ama sari olan paketi almayin onda neydi adi losyon var katkili yani beyaz paketi alin bilirsiniz zaten sari olani almayin he ben onu da aldim bisey yapmadi cocuguma ama muhendisoglunda losyon var dedi ondan dedim bende size ama ebebeginki guzel bide bebeginiz pisik olmuyorsa bosu bosuna prima almayin hem pahali hem pisik olmayan bebege gereksiz
Fatovebebegi deryakuralerturk ben kizimda iste kullandim hemde ikinci pakette yuzde 30 indirim vsr buyuk aylik paketlerinde de cop poseti cikiyor buyuk ihtiyac zaten memnundum ogluma da alicam ama molfix yeni dogani kizima almadim icimde kaldi bi kerelik aldim snr e bebegin bezini alicam kapiya kadar geliyor nasilsa oraya da gitmeye gerek yok
Ilke1 Ben kızıma Prima aldım ilk dogdugunda pişik yaptı şimdi Molfix kullanıyorum memnunum canım. Stok kesinlikle yapılmamalı bence bu durumda ,çünkü her bebekte her bez değişkenlik gösterebiliyor
zmrkrc Esragungor bende molfix pure&soft aldım stok yapmadım deneyeceğim bebekten bebeğe değişiyor kuzenım molfix kullanıyor çok memnun inşallah bizde kalırız hem temiz içerikli hem uygun 👍