Esrgt45 Kızlaaar yarn kontrolüm var bebişleriniz 36. Haftada kaç kiloydular kesinlikle kıyaslama değil merak ediyorum 🙂????
1Esraaaaaa Merveturksoy maşallah ırsimi yoksa özel olarak tükettiğin veya tavsiye ettiğin bişey var mı canım
Merveturksoy Deryaalparslan çok olmaz mı bebek iri diye taramalar yapıldı şeker yüklemesi yapıldı hicbir şey çıkmadı gebelik şekeri de cikmadi doktor da şok 3 doktor değiştirip gittim değişen hicbir şey yok bende bekliyorum nasıl gelecek nasıl bir seu olacak😂
Merve_seda Merveturksoy Allah yardımcın olsun canım . Benim bebişim 36+2 de 2.600 gramdı . Seni korkutmak istemem ama normal doğum yapmazsın gibime geliyor
Deryaalparslan Zeyneb5168 boyu net bellı olmuyor benım doktorum hıc soylemıyor kemik yapısından tahmın ediyoruz dıyor
Zeynepli1234 Esrgt45 36+2 de 3 kilo 28 gramdı ultroson da 37 haftalık gözüküyor doktor yediklerine dikkat et bebeğe çok kilo aldırma doğumun zor olur dedi
Eha1 Zeynepli1234 ayy inanın kimseye inanmayın bosverin doktrbana bebek büyük dddi bı gittim.doktr bir hafta geri dedi ben şok o yüzden siz elinizden helen sağlıklı beslenme izi yapın yok büyk falan takılmayın bence ölçümler yaniltiyo