balyanakoglum Merhaba. Baktığımda herkes alışverişini e bebekten yapıyor sizce kaliteli mi 🤔 bulunduğum yerde yok o yüzden inceleyemedim. Markası genellikle hellobaby oluyor ama sanki çok kaliteli yumuşak gibi gelmedi bana ya 🤔 toplu alışveriş yapacağım ama emin olamadım
UmayDuruMom balyanakoglum bugün magazasından aldım kıyafett gayet güzeller zıbınlarınıda sitesinden almıştım çok güzeller
zumrabasra balyanakoglum magazasini bilemem ama sitesinden alişveriş yaptim tam bir fiasko sipaişi iştal ettiler 2 ayı geçti paramizi da iade etmediler 🤦🏻♀️
ilknurosman balyanakoglum ben kiyafet degil de diger lazim olcak herseyi ebebekten aldim canim carsida kiyafetler daha ucuz geldig icin bana kiyafetleri carsidan aldik diger lazim olucak herseyi ordan almistim bebek arabasi haricinde bin küsür liralik alisveris yapmistik bebek arabasinida ordan aldim ben
bbhhrr5289 Kiyafette pek secenek yok lcw ve h&m daha iyi o konuda,onun disindaki malzemeler icin e bebek cok iyi bez,biberon gibi seyler icin
gokcecan balyanakoglum e bebek ve lcw :) herşeyimi bu iki mağazadan aldm. %100pamuk. üzeri resimli bişi almadım kendinden renkli tulumlar takımlar aldım. şimdi kışlık bebek kıyafetleri gelmiş😍😍 bayıldımmmmm..
ozgeya balyanakoglum Her ürünü kaliteli çıkmıyor. Güzel şeyleri de var, bir iki yıkamada yamulanı da. Özellikle tulumları çok kötü çıktı. Fermuarlı şeylerin fermuarı elimde kaldı kaç defa. Saçma sapan bir şekilde delindiler. Bir daha da bir şey almadım. Sadece beyaz çıtçıtlı bodylerini kullanıyorum.
Fatmanur_33 balyanakoglum e bebekde idare eder ama bence LCW nin.urunleri bence hem.daha uygun hem daha kaliteli👍🏻zaten ilk aylarda fazla giymiyorlar.surekli büyüyorlar bebisler o yüzden lcwnin bir kıyafeti birkaç çocuk bile büyütür yani 😂
Mervelsmet balyanakoglum ben mağazasından da sitesinden de çoğu şeyini ordan aldım sınırlarını deterjan samsuan aklına ne gelirse sadece kıyafet çok almadım internetten aldım daha uygun ama kaliteli yani