SevdaPolatts Kızlar lekelenmem olduğu için acile gittim 5+6günlük keseyi gördü bebeği göremedi boş gebelikte olabilir dedi moralim bozuldu 😔 sizinkileri kaçıncı haftada gördünüz ? İlk oğlum 6+6haftalıkken kalp atışıyla gördük
mom101 SevdaPolatts canım bendede ilki boş gebelik oldu 9 haftaya kadar bekledim sonra kürtaj oldum şimdiki gebeliğimdeyse 5+3 və 6+3 haftalıkken gittim yine boş gebelik denildi ama ben bekledim ve 7+3 haftalıkken yine gittim çok şükür gördük bebeği şimdi 32 haftalığız ama erken doğum riskimiz var🤦🏻♀️
Tgcehalil SevdaPolatts canim kendini uzup stres yapma benimde 8+3 de bebek gozuktu cunku gec dollenmeymis
Senanurrrr SevdaPolatts ayy hiçç ama hiç korkmaaa kuzum tam senin gittiğin zaman gittim yoktuu boştu kese 7 haftalıkken bidaha gittim gördüm bebeğide keseyide 🤩
Bebek-geliyor SevdaPolatts merhaba ben 4+4 de gebeliği öğrendim 5. Haftada keseyi gördük 7+2 de kalp atışını duyduk. İlk zaman doktor diyor boş olabilir diye ama geç döllenme olduğunda geç gözüküyormuş içinizi ferah tutun.
SevdaPolatts Bebek-geliyor 4haftalıkken keseyi gördük iştede bugün yine gittim bebeği göremeyince tedirgin oldum ister istemez 😒