aminegunes24 Esra_42 benimde iri bebek dedi doktor 39+3 oldum bekletiyorlar devet hastanesi olunca insanın bi kıymeti yok
Esra_42 Cansu57 evt canim burda cok kisi yazmis kilosu normal diye..nedense doktorum oyle demedi..ozele gdiiyorum aslinda sezeryan yanlisida deil ama bende anlamadim gitti
Zeyha1 Slnalp123 Doktorunuz gam olarak ne dedi size banada çatım dar olduğu için en fazla 3kilo dedi üstü olursa zorlanabilirsin dedi bebegede kilo aldırma doğum sonlanan kadar dedi ne yapacağım bilmiyorum
Slnalp123 Zeyha1 Zeyha1 en fazla 3 kilo olmalıymış bugün kontrole gittim 2860 gram olmuş gayet uygun dedi son 1 hafta yine de gelmezse suni sancı yada sezeryan olacak
Beetl_16 seymoska benim bebeğim 36+2 de 2700 dü kilosu bir hafta sonra gene gidicem ve şuan haftasıyla uyumlu gözüküyor. Size neden öyle söylendi ki
SerpilG Esra_42 5 kilo doğuranda var ama sonrası nasıl onu sormak lazım kaç dikiş kaç günde iyileşmiştir. Daha başka şeylerde rahim sarkması,basur vs. Yapanı tutmayayım ama ben 3500 olan bebeği bile durup düşünürüm napsam acaba diye. Can tatlı 😂
Zeyha1 Slnalp123 Benimde 37+3 te o kilodaydi ama suni verip dogurmaktan falan söz etmedi kilo aldırma dedi sadece yarın 38 olacağım bakalım ne olacak sizin 39. Hafta tabi ondan öyle demiş olabilir acaba kilosunu nasıl koruyabilirim kii 🤷
Mstpnr Esra_42 benim de aynı gün kontrolüm vardı bugün 37+6 kilosu 2950 gözüküyordu ama doktoruma sorduğumda 500 gr +_ olabilir dedi o 3300 de olabilir 2500 da olabilir değişir dedi o yüzden korkmana gerek yok burda da takip ettiğim annelerden de biliyorum kilo tam net çıkmıyor ultrason da
Slnalp123 Zeyha1 kilosunu kontrol etmenin senin elinde olduğunu sanmıyorum. Ben o kadar yedim (20 kilo aldım) yine bebek almadı zaten
Zeyha1 Slnalp123 Bilmem öyle dedi doktor çok şekerli hamurisi ffalan yeme dedi bende dikkat etmeye çalışıyorum
selin4141 Esra_42 bende 37+5im yeni geldim doktordan 3095 Gr benim oğluşum . Biraz dikkat etmek lazım kuzum 39-40 haftalarında doğum yaparsan daha da alır doğumda seni zorlar ama sağlıklıysa canını sıkma sezeryanda olsa bebisin sağlığı yerinde olsun yeter 🙏
Esra_42 selin4141 masallah seninki tam iyi canim…38 de dogurayim istiyorum 😁 bakalim hangisi hayirlsii ise o olsun insallah hepimiz icin..bide cati muayene yaptimi sana?
selin4141 Esra_42 yapıldı canım normal doğuma elverişlisin dedi doktorum bekliyorum 😇 sen çatı muayenesi yaptırdın mi