Doris Yarin 27 haftaya giriyoruz, bugun kontrolumuz vardi ve bebek 1300 gr civari biraz tombik dedi. Seker yuklememizde vardi bugun, sonuclar cok iyi cikti. Sizin bebekler bu haftada ne kadardi? Cok kafama takildi cok mu kilolu bebegim diye? 😔
Minegkhn92 Doris valla canım ben 21 haftalığm 385 gram gerçi çabuk alıyorşar son aylarda ama seninki tombik ne güzel işte tam ele gelir doğduğnda 😍😍
Fatime3447 merve90 niye erken doğum olucak bide erken doğum olunca hepsi sezeryanmı bende birlere bebeğimi kaybeetttim 38 haftalık şimdi 24 haftalık gebeyim dalak büyüklüğü var..
irva Doris 25.haftada bebeğim 1 kiloydu.27′ye giriyoruz ne kadar oldu bilmiyorum.Benim ki hepten tombik 😅 takma kuzum sağlıklı olsun kilosu olsun ama iyi olsun.
merve90 Fidnnn kızım 2 yaşında çook hareketli doktor yorgunluktan ağır kaldırmaktan olmuş rahimim incelmiş
Bcsahat Doris 27+5 1108 , doktor sorun yok diyorsa kıyaslamayın bence , bazen bunlar genetik de olabiliyor 🌸
elifbarcin65 Doris masaAllah Allah namzardan korusun bisey sorucam nasil besleniyorsunz özellikle yediginiz birseyler varmi bebek icin🌷
Doris elifbarcin65 Meyve cok tukettim, hatta abartarak malesef cunku baharatli seyler canim hic cekmedi. Kefir cok iciyorum sabahlari muzla blenderdan gecirip. Ara ögun hurma arasi ceviz yapiyorum. Kendimde cok kilo almadim öyle 8 kilo aldim bakalim 3 ayimiz kaldi. Sadece normal ilerlesin, bebisin kilosu önde gidipde erken dogum olmasindan korkuyorum 😔
elifbarcin65 Doris erken dogum olmaz insaAllah iciniz rahat olsn dua edin tam vaktinde gelsin yavrunuz cok sagolun bu arada 😍