SevilayKilic 20/4 haftalık bebeğim için doktor boyunu 16 cm , kilosunu 320 gram dedi ve çok küçük kalmış dedi. Sizinkilerin boyunu kilosunu yazar mısınız lütfen endişelendimde ben biraz
MYstryy SevilayKilic cnm cok kafana takma ultrosn olcumleri cokta guvenilir olmuyor. Bende dun gittim 15 hafta 4 gunluktu. 15 cm 130 gr dedi bebek icin. Ama yanilma paylari her zaman olur. Doktor baska bisi soledimi kac haffalik gozukuyo misal ?
Serap2 SevilayKilic 20+1 de 350 gramdı neredeyse aynıyız gayet iyi dedi doktor sana neden öyle birşey dediki
Funda007 SevilayKilic SevilayKilic normalde 25 olması lazım olabılır yanı belki minyon olcak doktorunu değiştir yanlış ölçmüştür o
Minegkhn92 SevilayKilic 20+3 oldum dün gittim doktora boyu 24 cm ve 385 gram canım aşırı bi fark yok anne baba olarak boylarınız nasıl çok kafana takma 👍🏻
Masalmom SevilayKilic valla 20. Haftayı bilmiyorum ama benim 16+6 suan 250 gr 18 cm kendime nazaran baktığım da gerilik var gibi canım
61Aysen SevilayKilic 19+6 kilosu 360 gr boyuda 23 cm boyunu ultrason kagindindan kendim hesapladm doktr demedi kilosu 360 norml demisti
Umutluuu SevilayKilic ultrasonun yanılma payı var canım. Birde anne babanın boy kilosuda önemli tabi. Ben geçen cuma 18+6 da gittiğimde 19cm 245gr dedi.