Zaxra Goncikim benim hala yok gelmedi ☹️ Kotu kokular aliyorum yedigim yemeklerden sizde de böyle oldumu?
Goncikim Zaxra ilk başlarda bazı şeylerden kötü kokular aldım ama zamanla düzeldi🤲 Allahım sizinde yardımcınız olsun inşallah 🤲
Zaxra Aylayla benim 2ay koku yok hala kotu kokular aliyorum, doktora gittim bile doktor kalici ola bildigini soyledi cok korkuyorum
Aylayla Zaxra inşallah en kısa sürede gelir kimi insanda kalıcı oluyormus bende uzun süre gelmeyince kalıcı oldu zannettim umarım sizde düzelirsiniz
Sevgi19 diyhomelif hayır hiç kullanmadım bol bol meyve ilik suyu normal su tükettim zaten bi kaç güne geçti
Zaxra Aylayla nolur dua edin benim icin Allah sizden razi olsun 🙏🏻🥺 Sizin ne kadar surdu koku kaybi ? Insallah cok tesekkur ederim
Zaxra Goncikim Dogrumu siz bana umut oldunuz bende kotu kokular aliyorum insallah iylesirim, cok tesekkur ederim 🙏🏻 Bana dua edin nolur
Goncikim Zaxra canım Allah’ın izniyle düzeleceksin🤲🤲allahım yar ve yardımcın olsun🤲🤲ben mesela tereyağ kızdırırken acı kokuyo gibi geliyordu,tereyağlı yemekler kötü kokuyordu burnuma ama eşime soruyordum hayır herzaman ki gibi güzel diyordu🤦🏻♀️
ece_2206 Zaxra geri geldi mi tat ve koku kaybı acaba ben de 28 6 hamileyim ve pozitif 8.günüm 6 gündür tat ve koku kaybı yaşıyorum ne yapmamı önerirsiniz
Zaxra Goncikim amin insallah cok tesekkur ederim Allah sizdende razi olsun ♥️Aynen yemeklerden hep ayni kotu koku aliyorum 😞
ece_2206 Ben ara ara tat ve koku alıyorum herseyin kokusunu alıyorum bir ara gidiyor iyileşme belirtisi olabilir mi bu acaba? Mesala sabah genelde aldım 1 2 saat önce yine gitti
Goncikim ece_2206 evet burnum tıkalı değildi hiç bir hastalığımda yoktu🤦🏻♀️ İlk başlarda sabahları alırdım koku akşama doğru giderdi,bide herşeyin tadını alamazdım başı şeyleri alır bazı şeyleri alamazdım🤦🏻♀️
ece_2206 Goncikim a anladım benim de bir ay oldu sadece bir burun deliğinden koku alabiliyorum zaman gerek o zaman öyle mi