ipekayan Merhabalar güzel anneler 😍 34+2 haftalığım ve bebek 1 hafta geriden geliyor. Balık yağına başladık beslememe dikkat ediyorum. 15 günü geçti pek bir ilerleme yok hâlâ Önerileriniz için şimdiden teşekkürler 🤗
Seymaogz ipekayan sut muz yoğurt günde 2 yumurta ceviz yesil mercimek bunlari mutlaka tuketmen gerek.
Maviss5521 ipekayan bol bol meyve, bulgur pilavı, ekmek, muzlu ballı süt 39. Haftadayım 3.500 kilo bebişim var 🧿
Imfromlastnight Hiç dikkat etmiyorum resmen :/ haftada 5 gün kesin yumurta yiyorum. Yani hergün bile yiyemiyorum. Yumurta yemediysem kaşarlı tost yiyorum. Süt içmiyorum gibi birşey. Anca midem yanında birkaç yudum.ama et çok seviyorum. Et yemeğe çalışıyorum. Öğlen ceviz ve kuru dut. Bir de bol meyve. Doktorum kilosu iyi dedi
Merve1990 Maviss5521 Maşallah canım bende 39.haftamdayım 3 kilo yuz doğuma kadar 200gr daha alırmı bilmiyorum sağlıcakla gelsinler inş
Nilin_annesi ipekayan yumurta, süt, yoğurt, peynir mutlaka her gün avokado, pekmez, yeşil mercimek kuruyemişler, et, tavuk,balık sebze meyve
Hamileanne Gonca2535 ben zaten onu yapıyodum ama bi gelişme göremeyince doktor bunu önerdi ayrıca kimyasal deil lif oranı yüksek kalsiyum içeriyor
Merve1990 ipekayanMerhaba canım bir hafta geriden gelmesi o kadar önemli değil benimde öleydi merak etme şuan 39 haftamdayım 3 kilo olmuş önemli olan sağlığı bence ben devamlı süt,yumurta.yoğurt,kaşar,badem,ceviz,muz, tüketiyorum bunlar kilo aldırıyor
Gonca2535 Hergün 1 kase yoğurt 1 bardak süt taze meyve sıkıyorum sabah 2 yumurta hergün mutlaka et tüketmeye çalışıyorum 1 hafta gerideydi 34 de kontrolümüz var bakalım.Ve bu zamana kadar hep 1 hafta ileride gidiyordu 1 ay sadece sebze yoğunluklu beslendim kilosu geriye gitti hayvansal ğrün çok önemliymiş kızlar
Fulyazorlu30 ipekayan benım 33 haftada 3500 kiloydu bakalım yarın gidicem kontrole kaç olmuş ama hergün 2 yumurta muz kasar badem yoğurt Yemen lazım ıspanak haftanın 3 günü ye cnm kefir iç tavuk et mercimek bunları ye çok Kilo aldırır