_Dyldrm Busrakaplan14 39 olacak yarın bende de yok ve hareketleri çok azaldı ya senin nasıl hareketleri
Evvrim Busrakaplan14 40+5 olduk hiç bişi yok yarın doğumumu suni sancı ile başlatacaklar Allah yardımcımız olsun 🤦🏻♀️ beklemek cok zormuş
Betim Busrakaplan14 41 artı 0 da doğurdum ben ☺️☺️Nişan da sancı da sabah 07.30 da başladı 🙃Ondan öncesi hiç belirtim yoktu benim de 😬zamanı var annesi sabır
_Dyldrm Evvrim kendiniz normal doğum istediğiniz için mi suni sancı verecekler sezeryan olması gerekmiyor mu 40 haftadan sonra
Evvrim _Dyldrm hayır böyle bir zorunluluk yok tabiki sezaryan isterseniz öyle başlıyor ama ben bebeğim doğum pozisyonunda olduğu için şansımı denemek istiyorum vajinal sancı da verecekler eğer açılma olmaz ise sezaryan devam edecek mecburen 🥺
_Dyldrm Evvrim bebeğiniz iri mi peki iri değilse deneyin derim bende kesinlijle ama benimki iri ve başı büyük bebek olduğu için normal doğumu o kadar çok istememe rağmen korkuyorum iri olduğu için benimki de baş aşağı pozisyonda fakat kanala girmemiş daha
Evvrim _Dyldrm yok iri bir bebek değil 3,200 suan ama 3 kilo doğar dedi doktorum catımda müsait o yüzden denemek istiyorum ama acılmam yok umarım yarın suni sancıyla hızlı bir sekilde acılmam olur Allahım hepimiZe az ağrılı sağlıklı doğum nasip etsin 🙏🏻
BihterK _Dyldrm merhaba bende 39+0 ım hiçbir belirti yok maalesef bebeğim 4 kilo olmuş ve baş çevresi 42 haftalık görünüyor doktor kilodan değil ama baş çevresi büyük olduğu için riske atmamı söyledi bende 1 hafta daha beklemek istedim eğer sancım gelmezse bu hafta yada herhangi bir belirti cuma günü sezrryana alacak çok korkuyorum :( umarım bu hafta içi daha fazla büyümeden doğurabilirim