Birgul Aloneanqel ben uygulamaya göre 3+3deyim bi kaç belirti yaşıyo gibiyim ya da bana oyle geliyo adete 11 gün kala meraktan erken gebelik yaptım çıkmadı ki çıkmaz dediler. Sen nasıl öğrendin testle mi ben yapsam mı bi daha Pazartesi falan çıkar mı acaba
RabiaYamur Fatmanurrr23 ayniyiz canin bende 5. Ayimda anladim 30 temmuz arefe gunu gittim 21 haftalik dedi doktor
Seher09 nisanmaral bende dün öğrendim şuan 5 haftalık kasik ağrım var pazartesi hastaneye gitcem oyuzden sordum .rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🤲
nisanmaral Seher09 amin inşallah sizin de öyle 🤗 sizin de sorun çıkmaz diye umuyorum genel bir ağrı türüymüş bu haftalarda anladığım kadarıyla.
Hatice__0142 Ffc2224 benimde adet düzensizliğim var şuan beklyrm en son adetim 26 temmuz Du test yaptm neğatif ikizlerimdede öyle olmuştu yapmıştım çkmdı 10 gün sonra çktı
Ozlem05 Haftamda ogrendim adet agrimi tamamen yasadim hergun adet olmayi bekledim 2 gun gecti erken gebelikle testi ile ogrendim 🤗
Birgul bebeklerim_ bebeklerim_ ben gene erken gebelik aldım Dayanamadım yarın 6 gün kalıyo adetime 6 gün kala çıkar yazıyo testte İnşallah vardır ve çıkar🤲🏻🤲🏻 Senin ne kadar var adetine
Emne123 Adetim geçmedi ama içimde bir his vardı dayanmadık eşim de test çubuğu almış yaptım ve çıktı 4 haftalığım inşallah kesesini ve kalp atışıni duyacağız 🤰🏻😍
Yagmurbegum Fatmanurrr23 şanslısınız iyi bşr süpriz olmuş ve daha da şanlısınız ki ikinci kez hamile kalmamışsınız 😂 bu tip şeyler nadir de olsa yaşanılabiliyor
bebeklerim_ Birgul yarın yaparsam 4-5 gün kalmış oluyo ben de dayanamadım aldım bugün test🙄 hakkımızda en hayırlısı olsun güzel haberini bekliyorum❣️
bebeklerim_ Birgul uygulamada da yarın evde yapılan testlerde çıkabilir yazıyor ama uygulama tabii🤷🏼♀️
Birgul bebeklerim_ bende yapıcam artık olmadı salı hastaneye gidebiliriz başka bişey için doktoruma kan vericem tam 4 haftalık oluyo o zaman
Birgul bebeklerim_ ben yaptım bu sabah erken gebelik testi çıkmadı ya hamile değilim ya da erken. Sen ne yaptın??