seydaau Nilin_annesi ama genelde normal derler senın doktorun çok demiş ona şaşırdım. Kilo alımın çok iyi bence 👏🏻
Nilin_annesi seydaau çok teşekkürler ☺️ 🥰 siz ne kadar kilo aldınız? İçin için biraz, bir tık üzülüyor musunuz?😂
merveovunc seydaau bebişini gormeye giderken ye bitter çikolata😂 ben bi sefer yedim o kadar hareketliydi ki cinsiyeti öğrendim gecen sefer yemeden gittim kapattı kendini yüzünü bile gostermedi inatçı kızım😂🥰
seydaau Nehirr88k miden alıyorsa tam buğday yersin sıkıntı olmaz. 2 de çok değil üzülme daha almazsan güzel olur her ay 1 kilo alsak yine iyiydi😂
seydaau Nidaabaserr işte bende 3 kiloyu yemediğim halde aldım. Tavuk şiş yedim sonucta sağlıklı anlamadım yani. Hayırlısı olsun doğurunca verirsin😂
MehZey HilalG insaAllah ya bende heyecanlıyım biraz kaynimin iki çocuğunda böbrek sıkıntısı olmuş korkuyorum biraz inşaallah aynı sıkıntı ile karsilaşmayiz
HilalG MehZey Korkma korkma dua et öyle gir Allahın izni ile bişey çıkmaz eylüşün de beyninin sağ tarafında mi ne genişleme mi desem bişey vardı aklıma gelmedi şimdi takip edildi ilerleme yok düşmüş bile 10 üzeri tehlikeli dedi doktor 8 da 7 ye düşmüştü en son bi sorun yok şükür🤲❤
Miniginannesiiii1111 seydaau 1 haftada 3 kg almıştım bende 28. Haftada sonra düzene girdi geri 🙈 toplam 9 kg aldım 37+5iz şuan şükür korkma ödem şişlik ve yüksek tansiyon şeker yoksa genede doktoruna danış benim doktorum hızlı gidiyorsun demişti
MehZey HilalG insaAllah sorunsuz sağlıklı vaktinde doğar gelinim erken gelse onun başlık parasından eksiltecem 😃😘
HilalG MehZey ahahah yaaa alemsin 😅 Ütü yaptım bugün daha da bitmedi sırtım koptu resmen ağrıdan lütfen herşey hazır olmadan gelmesin🙄😅
MehZey HilalG bence de herşeyi hazır olsun öyle gelsin 🤲🏻🥰 Bende oğlan kıyafetleri utuliycem hiçte güzel değil oğlan kıyafetleri mağazaya gidince pembelere doğru katıyorum 😀
HilalG MehZey Bence de ne olur ne olmaz hazır olsun da 🤭 Ya çok tatlılar insanın bi süre sonra canı durmuyor artık herşeyi bi an önce bitsin istiyorsun 😅
Hozdemir MehZey Dr lar ayda 1 kg öneriyor 9-12 kg almamizdan yanalar her ne kadar fazlasını alsak da Bende 10 haftaligim henüz kg almadım. Bakalım son haftalar birde alıyorum bende prreaklamsi var çünkü
MehZey Hozdemir ayda bir kilo iyi aslında kaldı dört ayım 1 er kilo alsam 7 kiloda sonlandırcam gebeliği 😀