Cramel seydaau bende oldu 11 haftalığım 1 haftada değil 3 günde aldım ama hazımsızlık vardı. Şimdi biraz düzeldi.normal kiloma döndüm çok şükür
HilalG seydaau var🙋♀️ 1 hafta değil ama 2,2 buçuk hafta da 3 kilo almıştım sonra dan o kadar almadım ama son aylar da bi kilo anca alma ya başladım 🤭
Hope8 seydaau bende öyleydim haftada 3 4 kilo alıyordum gebelik şekeri çıktı malesef diyetle düzeldi Allaha şükür 3 haftada 1 kilo aldım diyetten sonra tabi kaçamak yaptığım için oda 😅
Zeyyno_ seydaau Ben canm 21.haftada 1kilo almştım 23.haftada tartıldım 4kiloya çıkmıştı ama bu 2haftadır sabit 4de kaldı bakalım 🤗
Nrcnnn Canım dün okuyordum hafta hafta hamilelik diye bir kitapta korkutmak istemem ama ani çok kilo alımı gebelik zehirlenmesine işaretmiş ama tabi seninki ondan değildir.
seydaau Hope8 tam buğday yerdim hep hamile kaldı yiyemez oldum midem almadı. Beyaz yiyorum bende yaa. Şeker falanda çıkmadı önceki testlerde. Gidince söylerim o zaman yine test yapar bana inşallah çıkmaz. Ama bacaklarım şişti? Sende oldumu böyle bişey
HilalG MehZey kuzum ben ilk aylar çok aldım ya😅 33 hafta olcam bu hafta işte 10 kilo aldım ama 6 kilosunu kesin bi baş da aldım 🙄 bünye meselesi galiba🤭
Zeyyno_ MehZey Herkesinki farklı oluyor cnm ben 21. Haftadan sonra almaya başladım 5.aydan sonra yani
babyceylan MehZey kişiye göre değişir bu durum hastalık yapmıyorsanız eğer bulantı kusma yemeklerden tiksin vs iştahınız yerindeyse ilk ayda da almaya başlayabilirsiniz 5. ayda da bünye ve kişiye göre değişen bir durum. ilk gençliğimde kusma bulantı da yoktu ama kanamam olduğu içi hep yattım 4 ayda 4 kilo almıştım. ama şuan 3 aylık henüz kilo almadım bir sıkıntı yok yatmıyorum diye çok şükür
Zeyyno_ MehZey genelde her ay 1kilo alınıyor diye duymuştum ama pek bilgim yok kimisi başta alıo sonradan almıo kimisi en başından sonuna kadar alıo kimisi sona doğru alıo kimisinnki sadece bebeğinn kilosu valla değişiyor önemli olan bebeğinin gelişmesi senn aldığın kilolar sana kalıyor bebeğin en fazla 4kilo doğar geri kalan hep senin aldığın kilo mesela bebeğe kilo aldırcak şeyler haricinde yediğimiz tatlı hamurişi bebeğe değil bize kilo aldırıo sadece 🤷🤷
Hozdemir MehZey Dr lar ayda 1 kg öneriyor 9-12 kg almamizdan yanalar her ne kadar fazlasını alsak da Bende 10 haftaligim henüz kg almadım. Bakalım son haftalar birde alıyorum bende prreaklamsi var çünkü
Edizinannesii seydaau oda bisey mi ben ilk haftalarda 1 günde 2 kilo aldım 😂😂 ama sonra dur dedim tabi kendimee
Nilin_annesi seydaau tatlılardan uzak durmak gerekiyor? Ve bence içtiğimiz vitaminler kiloda etkisi oluyor. 20 haftalık hamileyim 2 kilo aldım diye doktorum bunun fazla olduğunu dikkat etmezsem şeker yükleme testi önerebileceğini söyledi.
aezgi Nilin_annesi nasıl yanii ben 20 haftalıkken gittim 3 kilo aldım doktorum gayet iyi gittiğimi söyledii her doktorda farklı sey söylüyor anlamadım gitti😃
seydaau aezgi @Nilin_annesi banada her gitmemde iyi dediler. 2 kiloya çok mu dedi😱😱 şeker tansiyon böbrek hastalığın falan mı var? Teyzemde var mesela o da 6 aylıkken 2 kilo almıstı toplam çok dikkat ettirmişti doktor. Ben bir anda 3 kllo aldım alt bacaklarım Şişti işte
MehZey Zeyyno_ çok şükür çok fazla yemeğe bağlı değilim ha bağlı olsaydım bende fazla alırdım herhalde 🤦🏻♀️