SeydaOz Nazyun geçen akşam mide yanmasıyla uyandım çok kötüydü Gaviscon diye bir şurup var içtim bi kaşık 10 dakika sonra bişey kalmadı doktora sordum zararlı olmaz dedi dene istersen
Denizhilal Nazyun maden suyu, sakız , soguk süt ve elma bunlarınkiyle yanın da renee diye ilaç var hamileler kullanabiliyor onu alabilirsin
shdshntrk Nazyun baharat türlerinden uzak durun gerçekten çok etkisi var .. yanma oluncada elma yiyin
Fevkalbeser Senelerdir reflüsü olan biri olarak genelde ağrıdığında 3 yudum süt içerim çok şükür yararını gördüm. Ama 3 yudumu ard arda değilde bir yudum alıp biraz bekleyip 2. Yudumu alıp biraz daha bekleyip için ☺ Dolu doluda içmenize gerek yok allah şifa versin
Denizhilal Nazyun doktorun dedikleri bunlar canım soğuk süt olacak ama dene benim de çok yanıyor gece yarısı bile kaldırıyor ilaç alıyorum maalesef
Nazyun Denizhilal benimkide yatınca çok kötü olmaya başladı bebek büyüdükçe daha çok olmaya başlıyor Allah yardımcımız olsun
Denizhilal Nazyun evet bebek büyüdükçe daha çok sıkılaşıyor yer kalmadığı için biz 35. Haftalığız az kaldı diye avutuyorum kendimi
zuura ben su an maden suyumu ictim, sade sakiz cigniyorum ve sola yatiyorum ; cunku saga yatinca midem kotu oluyor. o zaman sunu dene: bir cay bardagi suya ,1 tatli kasigi karbonat koy iyice karistir ve iç faydasini gorursun
Nazyun shdshntrk dün akşam onu düşünüyordum geç yemek yemek ağır yemek yemek hepsi etki ediyor aslında