prensprensesannesi__ Kızlar 36 haftalıgım kalçada batma oturamıyorum kasıgımda adet olacakmış sancısı vvar dogum mu yakın acaba
Deletedmom411 prensprensesannesi__ kalça da kasılma oluyor benim de, karnım çok sert oluyor ve ağrılardan ne oturuluyor ne yatılıyor magnezyum da kullanıyorum dün nst de sancılar çıktı ama düzenli de değil bekliyorum tahminimce yakın zamanda gelecek gibi hissediyorum
1Anne_ prensprensesannesi__ büyük tuvalet hissiyatı varsa baskı yapıyor cnm ama sancin olursa mutlaka doktora görün belli olmaz bende 36 haftaligim sürekli baskı var karnimda bel ağrısı ile birlikte
Deletedmom411 prensprensesannesi__ korkma Allahın izniyle haftamız güzel ama bir doktora görünmende fayda var. Bende karın ağrısı da var belime vuruyor hareketleri fazla ama hareketsiz değil , bugün yarın doğuracakmışım gibi geliyor her ağrı geldiğinde
1Anne_ prensprensesannesi__ sen bi görün doktora vakit kaybetme cnm burda herkes farklı hissiyat yaşıyor için rahat etsn
Bvzzz prensprensesannesi__ benim bir arkadaşımın kızı olacaktı ve kalçası ağrıyordu doktor kız kalçadan ağrı ile gelir demiş bilmiyorum ama duyduğumu söylüyorum herkeste farklı oluyor doktoruna sor kesinlikle
Deletedmom411 Bvzzz benimki erkek canım ama kalça bel karın ağrısı hepsi var. Magnezyum kullanıyorum ama pek faydasını görmedim
Bvzzz Deletedmom411 kalsiyum da al bolca canım bir de ne olur ne olmaz bir doktora görün herkeste farklı belirti veriyor sonuçta
Deletedmom411 Bvzzz daha dün doktora gittim canım, bol bol sancı çıktı ama bekliyoruz. suyu güzel, Kanama, su gelişi olursa acile gel dedi Dr 😊
Nur1126 prensprensesannesi__ doğum yaklaştıkça pelvis kemiklerin açılırmış kaan kocatepenin videosu var bununla ilgili daha bugün dinledim vücudun doğuma hazırlanıyor 😊
Bvzzz prensprensesannesi__ sağlıkla kolayca olsun inşallah hepimiz sağlıkla kolayca kavuşalım benim de kız bakalım daha başlamadı sancılar falan neler göreceğiz 😊