Elifbayrak Kızlar normal de ay da 1 kere kol kaş bıyık ağdasıza kuaföre gidiyorum ama şuan azalmaya başladı 1 buçuk ay önce gittim en son hala tek tek çıkmıslar böyle tüylenmesin de azalma olan var mı 😂
Merve-26 Elifbayrak benimde öyle olmuştu herkes göbeğimde yoktu göbeğim tüylendi hamilelikte diyodu bende tam tersi olmuştu ama doğumdan sonra eskiye dönüyo🤦♀️
Gozgozhappy Elifbayrak ahh ne güzel şanslısınız benim de haftalık çıkan tüyler günlük çıkacak utanmasalar 😂😂
Mavilibulut Elifbayrak bende çok abes bir durum var göbeğimde aşırı tüylenme olurken bacağımdaki tüyler yok denecek kadar azaldı hiçbir şey anlamadım 😂
NazliDK Gozgozhappy benimde sağolsun tüylerim ebediyen benimle kalmaya karar verdiler sanıyorum 😄 hiç azalan duymamıştım. Helal olsun o vücuda 😇👍🏻
Elifbayrak Mavilibulut valla bende anlamadım normal de kollarım çok çabuk çıkar çıkmıyor bu Ay kuaföre gitmeye bahane arıyordum 😂😂
Nasi Ya bendede bacaklarda kaslarda biyiklarda azalma var. Bes aydir hamileyim biyik almadim. Ama onceden her ay alirdim. Ama gobegim tuylendi malesef
YarenSmile bende 10 haftalık hamileyim lazer epilasyon yapmama rağmen tüylerim inanılmaz şekilde çıkmaya başladı. cinsiyetle alakası varmı peki kızlar?
Gozgozhappy mervoss yalnız değilmişim valla hiç olmadığı kadar var bende de ağda yaptığım halde 😂🤷🏻♀️Keşke bizde de azalsaydı 🥴
mervoss Gozgozhappy hamilelikten önce yoktu zaten azdı cıkmıyordu 1 1 bucuk ay falan sarısınım bide ama şimdi 😂 utanmasalar saniyede cıkacak
Gozgozhappy mervoss doğumdan sonra eski haline döner benim zaten çok çıkardı da şimdi iyice aldı başını gitti esmerim bi de ben 🤦🏻♀️🙊
Elifbayrak Gozgozhappy ya valla normal de benim kollarım çok çıkar 5 aylik hamileyim 2 kere gittim kuaföre azalıp döküldü 😁