Fevziyeakdemir Merhaba kızlar Adana Güzelyalı hastanesi Selçuk gürbüz detaylı ultrason fiyatını bilen var mı?
yakamozz01 Zynp01 kendisi yapmıyor zaten,radyoloji uzmanına yönlendiriyor.sonuclara kendisi bakıyor ama
Fevziyeakdemir Nihalerdogan peki muayene ücreti de veriliyor mu yoksa sadece detaylı ultrason ücreti mi
Nihalerdogan Fevziyeakdemir muayene ücreti 140 TL artı 240 TLde detaylı ultrasyon ödedim o ay gittiğimde
Zynp01 Nihalerdogan çok gereksiz hem petinatolog bakmıyor hemde nerdeyse perinatolga ödenen para kadar ödeniyor
Nihalerdogan Zynp01 diğer bütün özel hastanelerde aşağı yukarı aynı fiyat fazla geldiyse devlette yaptırmanızda fayda var.
Zynp01 Nihalerdogan hayır bn yaptırdım zaten mersinde filiz çayana 500 tl. Perinatolog olmayan bi doktora o kadar verilmez diyorum sadece
BihterK En uygun özel hastane Güney Adana sanırım 80 TLydi konumundan ötürü bütün testler çok uygun radyoloji uzmanı bakıyor sonuçları kadın doğum uzmanına gönderiyor o yorumluyor zaten herhangi bir sıkıntı görürse tekrar görmek istiyor