deletedmom43 Esraumit Takacak bir şey yok kuzu. Hesabını sildi heralde ama silerek kurtulunmuyor malesef
Prensannes Esraumit hayırlı olsunnn❤❤❤ Kan almışlardı benden genel rutin demişti başka bişey yapmadılar
Bhr deletedmom43 Size karşı yaptığı çok saygısızca bir davranıştı. Özelliklede karnınizdaki bebege laf etmesi çok ayıptı. Yazdığı küfürleri hiç söylemiyorum. Sanki hiç toplum içinde yaşamamış gibi davranan insanlara anlam veremiyorum. Böyle insanlara bazen ders vermek gerekiyor bence . Hic kafanıza takip üzülmeyin. O yazarken utanmadı bizler okurken utandık. Böyle insanlar anne olmayı da hak etmiyor. Bebeğine vereceği ahlak eğitimi şimdiden belli....Allah akıl fikir versin ne diyelim.
burcutet Ben de 7 haftalık hamileyim dün kontrole gittim kalp atışlarını duyduk. Hastanenin rutin kapsamlı idrar ve kan testi varmış hamileler için onu verdiler liste olarak benimkinde 21 madde var bakılan, yaptırıp göreceğiz bakalım😊
SimayBabacanYataan Esraumit test yapıyorlar ama bu kontrol mü bir dahaki mi tam hatırlamıyorum tiroid kan sayımı açlık şekeri bakıyorlar daha sonraki hafta da toxo rubella filan bakılıyor
SevDin Esraumit bende 2. Kontrolüme 8 haftalık ken gitmiştim doktorum benden bir dünya 15 e yakın test istemişti 2 tüp kan veriyorsunuz bütün değerlerinize bakıyor ona göre ilaç yada vitamin yazıyor
Esraumit SevDin evet bendn de 7-8 test istemiş bugun agzıma seker attıgım için yapmadı.yarın ac karnına dedi
SevDin Esraumit evet maalesef birşey yiğince yapmıyorlar hayırlısı olsun şimdiden rabbim sağlıkla kuracağımıza almayı nasip etsin 🙏
Esraumit SevDin aynen mide bulantısından ağzıma attım aslında cunku sabah erken uyandım midem bulanıyordu.hayırlısı napalım.aynen rabbim kazasız belasız inşallah kucagımıza alalım 💕💕🌸☺☺