Babyy1S Endiselianne20 ben uni baby aldım onun içeriğide güzel fakat en iyisi olsun dersen mustela al dalin kimyasal icerikli sebamed de icerigi bozulmus o yuzden mustela alabilirsn
asiltosumm35 Endiselianne20 canim bu secenek arasindan sebamed diyorum ben. Ama unibabyden de memnun olsn cok kisi var. Mustela zaten ayri bir konumda
1Anne_ Endiselianne20 ben dalin aldım 1 litrelik😂 arada bende kullanırım nefis kokuyo insanın yiyesi geliyo
Tugce1803 Endiselianne20 Hiçbiri. İnstagramda mühendisinoglu diye bir sayfa var ordan bakabilirsin temiz içerikli şampuanlara
Nhyas Ben ilk bebeğimde bubchen kullanmıştım şimdi mustela bakım seti alacağım nasipse😌 instagramdaki muhendisinoglu sayfasının da yıldızlı listesinde içeriği temiz👍🏻
Zeynep_cagdas Minoris Mustela Weleda Burts Bee Bir de adını hatırlayamadım bir Alman markası var mavi kutusu. Bunlar benim bildiğim tamamen temiz içerikli ürünler. Bebe yağı pişik kremi gibi ürünleri de var. Bütçene göre tercih edebilirsin.
Hazalperi Endiselianne20 agarta yı buldum bende araştırdım hiç kimyasal yok ayrıca yerli malı fiyatı da uygun 20 TL agarta alacağım
RuzgarsMommy Ay miss gibi kokuyor diye almayin hicbiseyi Kokan seyler tamamen parfumlu ve kimyasal icerikli oluyorlar Mustela aldım hepsini temiz içerikli kullanıyoruz simdi cok memnunum