Ben hep normal doğum istedim, normali bu çünkü dedim ama en korktuğum şey suni sancı ile normal doğurmak. Kendi sancınız geldiğinde vücut adrenalin salgılıyor. Suni sancıya göre bir nebze daha çekilebilir oluyor. Ancak suni sancıda olmayan bir şeyi oldurmaya çalışıyorsunuz. Sonunda doğum başlaya da biliyor ya da hiç açılma olmaya da biliyor ve sezaryene giriyorsunuz ve siz de sancı çektiğiniz ile kalıyorsunuz. 39.haftadayım ve ne bebeğim doğum kanalında ne açılma var ne de sancı var. Bu sebeple 40.haftada yani pazartesi günü sezaryen olacağım. Ben bebeğimi düşünürken kendimi de düşünmek zorundayım. Ona en sağlıklı nasıl kavuşacaksam, gerek psikolojik gerek fizyolojik, o şekilde doğurmak istiyorum. Normal olmadı için de direkt sezaryen olacağım. Çünkü kendimi daha iyi hissedeceğime inanıyorum. Sezaryeni neden öcü gibi gösteriyor bazı anneler anlamıyorum. Her şekilde anne oluyorsunuz. Normal ya da sezaryen yapan anneler birbirinden daha fazla ya da daha az anne değil. Önemli olan bebeğinizin ve sizin sağlığınız diye düşünüyorum.