Ruzgar-12 Bebeğim 39 haftalık.Önümüzdeki Cuma’ya kadar başlamazsa doktor sabah 8’de gelmemi söyledi.Doğumu başlatacağız dedi.Sizce sezeryan mı olmalıyım yoksa sunni sancı ile normal doğum mu tercih etmeliyim?
Seda1208 Ruzgar-12 bende şurada bekleyeyim bari. Bana da 8 ekime kadar geldi geldi gelmedi ben seni dogurtcam dedi muhtemelen 40 haftadan sonra suni sancı vermeyi düşünüyor istediğim normal doğum sezaryen istemiyorum da suni sancı ile doğuranlar bilirler tecrübeliler 😊
teletabi Ruzgar-12 ben suni sancı destekli doğum yaptım çokta memnun kaldım canım bence normal doğuma şans verin
Sbrt Ruzgar-12 iki çocugumuda suni sancıyla doğurdum ikiside cok farklıydı herkese göre değişiyor. Kendinizi simdiden bu sekilde yormayın hiç . Sancı olayıda inanın sadece doguma kadar sonrasında hatırlamıypsunuz bile
Ruzgar-12 Seda1208 bize tecrübelerini aktarsalar muhteşem olacak .Çok korkuyorum ve en başından beri doktor sunni sancı derse kabul etmem derdim bakalım nasıl olacak?😀
Barkoddg Ruzgar-12 Suni sancı alıp 24 saat bekledim açılma olmayınca zorunlu sezaryen oldum. Isın tuhafi şiddetli sanci da hissetmedim.
Yigitin_annesi Meriwa bnde 40+3 dun nstde 50 de 1 tane sancim cikti okdar cati muaynrsi yapti dis 2 cm ic 1 cm dedi cumartesi gel suyuna baksinlarr yine acilma yoksa pazrtrsiye bekle sonra yatiss suni dediler .senin nasill olduu peki artikk acilsada dogursamm beklemek daha korkutuyoo 2ncide olsa korkuyorumm
Ruzgar-12 teletabi inşallah ben de aynı cümleleri kurabilirim .Çok öok teşekkür ederim yüreklendirmeniz için.
Yigitin_annesi Sbrt suni sancii verildinde yuzde yuzz acilma oluyomuu sezaryana fln gerek kalmiyo dimi 1 cocugumu kndi sancim la 39 da dogurdumm.2nci kizim olucak ve 40+3 suan hala dogmadii ama dun bikere sancim cikti nstdede disdan 2 cm icden 1 cm acilmaa varr dedii doktor cumartesi bebegin suyu icin gidicem pzrtesi 40+6 olucam ve son suni veririz dedi.
Fatovebebegi Ruzgar-12 merhaba kesinlikle suni sanci ile dogum bende suni sani ile dogum yaptim bol bol yuruyus yapin yaninizda biri de olursa aciniz geciyor sezeryani hic onermiyorum
Fatovebebegi Ruzgar-12 sanci tabiki acili bi durum ama dogum olana kadar yuruyus yaparsaniz bide banyo yapma firsatiniz varda super olur onemli olan acilma kisiye gore degisir acilma hic de acilma olmaz birden uc saatte de dogum olur ona bisey diyemem ama dogumdan snr kendiniz kalkiyorsunuz diyorsunuz ki aaa bisey degilmis gecti ama sezeryan oylemi sonrasi zor tavsiye etmem o yizden
Ruzgar-12 Fatovebebegi çok çok teşekkür ederim.Allahın izniyle inşallah yapabilirim.Duş alma şansım da yürüyüş şansım da pilates topu üzerinde yardım şansım da hepsi olacak .Umarım çok güzel bir doğum olur🙏
Eceslh Fatovebebegi yapmadığın birşeyi nasıl tavsiye etmiyorsun ben keyfimle sezeryan olcam hadi sözün bana olsun ama burda bir sürü zorunlu olcak insan var.. tavsiyeyle keyifle olmuyorlar bebeklerinn hayatnı riske atmamak için oluyorlar.. senn dikişsiz vs olmuştur nese altta karından çok dikiş olan tanıdıklarım var oturamıyorlar tekrr yırtılıyor emin ol karındaki çok daha temiz ..
Ruzgar-12 Yigitin_annesi bana %100 açılma olur demedi ama deneyelim bir notmal doğumu duruma göre kararımızı birlikte veririz dedi .
Gulsahkyc Yigitin_annesi Hayır suni sancı veriliyor açılma olmazsa sezaryen ama siz zaten ilk normal doğum yapmışsınız. Muhtemelen açılmanız sancıyla olacaktır diye düşünüyorum
Ruzgar-12 Yigitin_annesi benim de haftaya Cuma 40 dolacak.Bana da çatı muayenesi yapıldı yarım cm açılmam var.Artık bekletirsek kakasını yiyebilir dedi o yüzden riske atmayalım başlatalım dedi
Meriwa Yigitin_annesi açılma varsa korkma açılır sıcak duş al cnm benim 40+6 da sancım geldi ama kanala inmemişti suni verdiler zorlandım
teletabi Ruzgar-12 valla şöyle söyliyim canım devlette yaptım birde doğumumu ama pamuk gibi geçti herşey çok güzeldi ve seni doktorlarda çok yüreklendiriyor tabi birazda doktora ve hastaneye bağlı ama suni sancı aynı kendi sancın gibi daha fazlası değil emin ol
Ruzgar-12 teletabi ne kadar pozitif bir yazı ,çok teşekkür ederim.Benm doktorum da çok güzel bir insan .Umarım benim de her şeyim böyle geçer 🙏
Htcockl29 Ruzgar-12 ben 40 Haftalıgım Doktorum bugün yatıracaktı Suni Sancıyla Başlatacaktı Ben Dedim Hocam Biraz Daha Bekleyelim Belki Kendi Sancım Gelir Dedi Çarşambaya Kadar Bekleyelim İnşallah gelir kendi Sancım rabbim Hepimizin Yardımcısı Olsun
Papatyam06 Ruzgar-12 suni sancı ile doğum yapmak en zor doğum seçimi , kendi sancınız gelmediği sürece kesinlikle seçmeyin derim, ben ilk doğumumu suni sancı ile yaptım psikolojik ve fiziksel çok yıprandım şuan 35 haftalık hamileyim kesinlikle sezeryan olucam.
Merve-26 Ruzgar-12 Bu kesinlikle seninle ilgili eğer normal yapmak için bi engel yoksa ve sen kendine inanıyosan doktoruna güveniyosan normal her zaman en iyisi diye düşünüyorum bana ailem eşim herkes sezeryan ol dedi hiç bir belirti yoktu ben normal yapmayi kafaya koymuştum suni sanci verildi normal doğum yaptım darısı bekleyenlere🐣Birde işte ben suni ile dogurdum zordu diyenler herkesde aynı olmuyo korkutmamak gerekiyo kişiden kişiye değişiyo
Ruzgar-12 Merve-26 bana da hep sezeryan ol kurtul diyorlar ama çok istiyorum normal doğum yapmayı.Sadece tek korkum sunni sancı onu deneyimlemek zor olacak galiba .
Evvrim Merve-26 ayyy aynı durumdayım sizinle ailem ve eşim istemiyor suni sancı alarak normal doğum yapmamı ama günüm bitti yarın 40+6 olacak ve suni sancı ile başlatacak doktorum doğumu içimi rahatlattınız 🙏🏻