Miragee Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim fakat göbeğimdeki tüyler beni rahatsız ediyor.. Hamilelikte çogaldı. Basına bu durum gelen HAMİŞLER nasıl yaptınız
sntn Miragee bende aynı şekilde 12 haftalık hamileyim acaba bana mı öyle geliyor diye düşünüyordum dün farkettim tüylerim çoğalmaya başlamış
deniiizz Miragee benimde çoğaldı maalesef şimdilik dokunmuyorum doğumdan sonda dökülür diyorlar beklemedeyim😕
tubik_ Miragee bana doktorum hamilelik döneminde göbek de tüylenme olabileceğini söyledi. Ama sakın alma doğumda dökülür dedi. Çatlak karşıtı yap ve kremler tüylenme yapabiliyor
Pinar-2020 @Miragee benim de aynı şekilde maalesef herhangi bi çözümü var mı bilmiyorum doğumdan sonra geçer umarım😩
Hediye42 Miragee bende tüylenmeyi takıyordum o haftalar ama çatlak daha sinir bozuyor kızlar 😀 ilerleyen haftalarda görürsünüz 😀
Akgl06 Her hamilelikte oluyormuş kızlar nedenini doktoruma sordum ultrsyn anında sürülen jel tüylenme yapıyormuş göbekte ama Doğumdan sonra hemen kayboluyor
Akgl06 Miragee öyleymiş canım ilk gebeliğimde de sormuştum doktoruma Doğumdan sonra hemen geçmişti şimdiki gebeliğim de de farklı bi doktora gidiyorum. Ona da sordum oda aynısını söyledi zaten hiç bir işlem yapmamamızı öneriyorlar
M_N_R Miragee 38+6yim bende artti.Ama sarişinim diye belli olmuyo☺Doktorlar dogumdam sonra dokuldugunu soyluyolar.
Esmakks Miragee kesinlikle ellemeyin bende 26 haftalığım benimde çoğaldı doğumdan sonra gidiyorlarmış🤗