OzlemKskn24 Selam hanımlar sabah inanılmaz bel ağrısı ve baş ağrım vardı gecede hiç uyuyamadım hemen acile gittik Covid-19 testi yaptılar sonuç yarın çıkacakmış 36 haftalık hamileyim daha önce atlatan oldu mu ne yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz ?
sntn OzlemKskn24 bende atlattım canım hatta daha dün bitti karantinam ama bizde ne bende ne de eşimde hiç bir belirti olmadı hiç bir şeyimiz yoktu biz tesadüfen öğrendik bol bol meyve tükettik nane limon ıhlamur vs içtik bol sıvı tükettik bebeğe geçen hiç bir vaka yokmuş daha önce inşallah yoktur varsa da doğuma kadar atlatırsın inşallah bana ilaç vermediler gebelere sadece ağrı kesici ve ateş düşürücü veriyorlarmış zaten birde vitamin ilaçları benim durumum kötü olmadığı için ilaç kullanmadım
Wantedsoul OzlemKskn24 canım ben ve eşimde pozitiftik 3 hafta önce. Benim ishal ve halsizliğim vardı birde vucüt ısım yüksekti. Eşimin eklem ağrıları oldu ve öksürüğü de oldu. Eklem ağrısı çok dayanılmaz bir şey ağrı kesici yutuyordu 2 tane. Birde epsom tuzu ( ingiliz tuzu) ile 20 dk küvette duruyordu
Eliff66 OzlemKskn24 canım benimde eşim dün pozitiv cıktı ve ben bugun gece hic uyuyamadım gündüzde halsizlik sirt ağrısı ve göğüssum ağrıyı gibi bilemedim bize test yapmadılar henüz olduysakda off alalhim ınslah kolay atlatirirz inslah alalhim sifa versin tum cumleye icindede bizlere insalh🤲🤲
Masalmom OzlemKskn24 14 gün ev karantinası verildi belirtim sadece burun tıkanıklığı ile gittim beklediğim bir sonuc değildi ama pozitif cıktı doktorum bana bol bol turşu ve suyunu, bol su, komposto ve sıvı tüketmemi, sarımsak tüketmemi önerdi
OzlemKskn24 sntn çok geçmiş olsun nihayet atlatmışsınız.. bakalım sonucum ne çıkacak şu an inanılmaz soğuk ter atıyorum umarım değildir çünkü eklem ağrılarım çok
OzlemKskn24 Wantedsoul cok geçmis olsun..benimde eklem ağrılarım çok ve baya halsizim göğsüm ağrıyor falan ama umarım negatiftir
imran06 Bende 19 haftalık hamileyim bende karantinadayım bugün 6. Günüm koku alamıyorum burnum tıkalı sesim gitti arada bi halsizlik oluyor bende de ins kolayca atlatırız
OzlemKskn24 Eliff66 bende dün gece aynı belirtilerle hiç uyuyamadım ihmal etme sende hemen bi acile gidip görün