Deletedmom417 Karnım aşağı inmiş ve hamile gibi sert degil yumuşak böyle dogum mu yaklaştı acaba tahmini ne zaman doğum olur 🤗🙈 35+0 haftalık 🌸
1PrensAnnesi Deletedmom417 benim karnım doğduğu gün bile inmedi ya🤣 yanarım da ona yanarım üstelik 3 cm açıklıkla doğuma girdim(sezaryen) ama şuna emin olun doğum başlayacağı zaman karın daha sert bacaklara doğru sızılı oluyo😍 inşallah zamanlıca sağlıkla doğar
Domatesimm Deletedmom417 Doğumdan önce farklı bir enerjik oluyo insan ben sadece oradan anlayabilirim ikinciyi bekliyorum 😄😄 ilkinde hiç hatırlamıyorum karnım sert miydi yumuşak mıydı. Sadece deli gibi gezdim Evi temizledim ertesi gün sancım tuttu 😂😂
Nurcn Deletedmom417 inan. Bende artık doğurmak istiyorum gözümün önünde uyuduğunu görmek istiyorum böyle zaman geçmiyor korku dolu anlar hep
Yasemiinn Deletedmom417 birlikte yapalım cnm bnm de karnım yumuşadı indi ama baksana demekki gelecekleri zaman sert oluyormuş
1PrensAnnesi Deletedmom417 o zaman say cnm yanına mini bi kağıt al kasılmaların kaç dk bi geliyo ne kadar sürüyo not et eğer arası azalıyo kasılma süresi uzuyorsa hastaneye git bi yoksa öyle bişeyde doğum hazırlığıdır vücudun yalancı kasılmalar yani
1234j Ben 37+2 haftalık hamileyim dünden beri karnım çok sert belimde değisik bi ağrı var acaba doğuma yakınmı çok korkuyorum 😓
Deletedmom417 Nurcn popişi🙈bende ilk kafası sanıyordum hatta kafası diye seviyordum doktor dedi popişi o😳😳😍😍😍😍😍