Mom47 onun içinde çözümleri var sana maske ile hava koklatıyorlar yarı uyanık yarı baygın oluyorsun o maskenin etkisi çok çabuk geçiyor odana gelene kadar kendinde oluyorsun ama genel anestezide seni damardan iğne ile uyuttuktan sonra boğazına hortum sokmak için metal aletler sokuyorlar oda çoğu kez tahriş yapıyor sonrasında yutkunmakta zorluk çekiyorsun ve genel anesteziden uyanan hastaların çoğu acı çekerek uyanıyor ben 4 ay kadın doğum servisinde çalışmıştım genelden uyanan hastalar çok zor uyanıyor saçmalıyor kusuyor öğürüyor ve çoğu da bebeğini kucağına almak istemiyordu kalkıp toparlanmak çok uzun sürüyor oysaki doğumdan sonra en geç yarım saat sonrasında bebeğin beslenmesi gerekli o yüzden genel anestezi ile doğum yapan annelerin bebekleri daha çok sarılık oluyor beslenmenin gecikmesi nedeniyle herşeyden önce sağlık gelir sen iyi olacaksın ki bebeğine de bakabilesin tüm sonuçları düşünerek en doğru kararı verirsin inşallah herşey en güzel biçimde sonuçlanır ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah