melankoliningunlugu Kızlar henüz 11+6 haftalık gebeyim ama 2-3 gün önce ultrasona girdim tecrübeli olanlar tahmin yapabilir misiniz acaba 🤩🥰😍
ecembugra53 melankoliningunlugu erkeğe benzettim canım ben hakkında gönlündeki hayırlı olsun canım 😊🥰
melankoliningunlugu ecembugra53 çevremden de sürekli senin oğlun olucak gibi söylemler duyuyorum ve rüyalarıma hep erkek bebek girdi ama ben hiçbirşey hissetmiyorum canım 🥰
Eses1234 Begm doktr bacak arası bos dedi ama yanılıyor olabilirm dedi 16 ya kadar belli olmz dedi sizce değşme imkanı var mı bi kızım var bu erkk olsn cok istyorm sezerynlıyım
Eses1234 ecembugra53 bacak arası boş dense 16 ya kadar olusma imkanı var mı belki erkn die görememş doktr dimi
Melisa61 ecembugra53 https://hizliresim.com/QW3enb bizimkine de bakabilir misiniz acaba anlayanlar ☺️👼
Begm Eses1234 16 17 haftaya kadar netleşir canım bacak arası dolmaz hmen bebek büyüdükçe organı büyüyor çünkü yanılma oranı yüksek ozamanki haftalarda inşallah Allah gönlünden geçeni yaratsın hayırlısı ile
Eses1234 ecembugra53 işte bu gzl moral oldu bana ya tek umudum öyle olması ayırım yaptıgımdan deil 2. Sezeryanm olacak üst üste getrmk istemyorm her iki meyvedende tatmk istyor insan